Selectați o comandă pentru completarea lecțiilor

Cumpărați un pachet de la 8 lecții și
primiți 2 lecții GRATUIT!

Andreea-Anamaria M.

2 persoane recomandă

 • Educație
 • Experiență

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, licențiat, 2019 - 2023

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, master, 2023 - 2023

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Modulul Psihopedagogic pentru pregătirea personalului didactic, licențiat, 2023 - 2024

Educația este confirmată

Meditatorul pregătește pentru

Programul profesorului

Vă rugăm să țineți cont de programul meditatorului, care poate fi disponibil pentru lecția dvs. de probă gratuităInformația despre orele libere în condiții reale se poate schimba la fiecare oră. Prin urmare, orele exacte trebuie confirmate cu meditatorul

Despre mine

Abordarea mea în predarea matematicii se bazează pe o combinație de claritate, răbdare și personalizare. În calitate de meditator, pun accentul pe:

1. Claritatea explicațiilor: Înțeleg că o bază solidă începe cu o înțelegere clară. În lecțiile mele, explic conceptele matematice în mod simplu și accesibil, folosind exemple relevante pentru a ilustra fiecare idee.

2. Răbdare: Înțeleg că matematica poate fi provocatoare pentru unii elevi. Sunt răbdătore și încurajez întrebările, oferind clarificări suplimentare și repetiții, dacă este nevoie, pentru a asigura o înțelegere completă.

3. Personalizarea: Mă adaptez la nevoile individuale ale fiecărui elev. Identific nivelul de cunoștințe și ritmul lor de învățare, iar apoi ajustez materialele și lecțiile pentru a maximiza progresul lor.

4. Dezvoltarea abilităților practice: Promovez învățarea activă prin rezolvarea problemelor și exerciții practice. Încurajez elevii să aplice conceptele matematice în contexte reale pentru a le consolida.

5. Feedback constructiv: Ofer feedback specific și orientat către îmbunătățire, ajutând elevii să înțeleagă unde pot corecta greșelile și să-și dezvolte abilitățile matematice.

6. Încurajarea încrederei în sine: Încurajez elevii să-și dezvolte încredere în abilitățile lor matematice, subliniind succesele și progresele lor, indiferent de cât de mici ar fi acestea.

Această abordare își propune să creeze un mediu de învățare pozitiv și eficient, în care elevii să poată să-și dezvolte abilitățile matematice și să dobândească încredere în capacitatea lor de a face față provocărilor matematice.

Limba de predare:

engleză, română

RecenziiRecenziile postate au venit de la studenții înregistrați pe site-ul web, care au folosit efectiv serviciile educaționale ale tutorelui

 • 5
  2
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0

Alegeți un pachet de lecții individuale

 • 12 ore/pachet

  876 lei

  73 lei

  pentru 60 min

 • 8 ore/pachet

  624 lei

  78 lei

  pentru 60 min

 • 24 ore/pachet

  1,632 lei

  68 lei

  pentru 60 min

 • 48 ore/pachet

  3,168 lei

  66 lei

  pentru 60 min

 • 96 ore/pachet

  5,568 lei

  58 lei

  pentru 60 min