Selectați o comandă pentru completarea lecțiilor

Cumpărați un pachet de la 8 lecții și
primiți 2 lecții GRATUIT!

Subiect:

Matematică

Alegeți nivelul de studiu:

Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

  La ce oră vă convine să studiați?

   Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

   Prima lecție este gratuită!

   Sau noi vă putem recomanda un meditator

   Meditatii Matematica Iasi

   Meditator - Elena G. id:49
   Elena G.

   Meditator verificat

   • Pregatire Bacalaureat ,

   • Programul școlar clasele 1-12

   41 lecții susținute

   Costul lecției de la 58 lei/oră

   Matematică, Iasi: clase cu BUKI - informații de bază

   Subiect de studiuMatematică
   Format lecțieOnline
   Prețul lecțieiDe la 58 lei la 78 lei per lecție
   Numărul de meditatoriPeste 1

   Recenzii despre meditatoriRecenziile postate au venit de la studenții înregistrați pe site-ul web, care au folosit efectiv serviciile educaționale ale tutorelui

   Ionut R.

   Popa Mihai Stefan despre

   Ionut R.

   Meditator Matematică

   Pregatire Bacalaureat

   starstarstarstarstar

   Foarte înțelegător și rabdator.

   23 săptămâni în urmă

   Andreea-Anamaria M.

   Oana Maria Honciuc despre

   Andreea-Anamaria M.

   Meditator Matematică

   Programul școlar clasele 1-12

   starstarstarstarstar

   Lasă inițiativa elevului si e f adaptabila

   23 săptămâni în urmă

   Iulian-Laurentiu G.

   Jeciu Claudia despre

   Iulian-Laurentiu G.

   Meditator Matematică

   Programul școlar clasele 1-12

   starstarstarstarstar

   Pentru inceput este ok

   34 săptămâni în urmă

   Tutore profesionist de matematica în Iași

   Matematica este o știință care are o aplicare constantă în viața de zi cu zi a omului. În orașul Iași, cererea pentru cursuri de matematica este în continuă creștere. Lecțiile de matematică pot fi utile pentru dezvoltarea generală, precum și pentru rezolvarea unei probleme specifice. Fără matematică, este imposibil să promovezi testele, precum și examenele de admitere. Părinții plătesc adesea cursurile de matematică în România pentru a completa programa școlară. Prin urmare, alegerea unei școli profesionale pentru studiul matematicii în Iași va fi cea mai bună opțiune.

   Cum ar trebui să fie un profesor de matematică la Iași?

   Un specialist care predă matematică elevilor trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

   • Nivel de educație: Învăţământ superior;
   • Capacitatea de a utiliza un limbaj comun cu elevii;
   • Mulți ani de experiență în muncă;
   • Să ofere mai multe formate de lecții din care să alegeți.

   Educația de specialitate a unui tutore este un factor care nu poate fi ignorat. Un specialist trebuie să cunoască diverse ramuri ale matematicii pentru a explica eficient și clar legile și metodele de rezolvare a ecuațiilor. Cursurile regulate de formare vor fi un avantaj suplimentar. Cu ajutorul lor, puteți introduce metode de predare inovatoare care oferă rezultate excelente.

   Reputația unui specialist joacă un rol important atunci când alegeți un tutore de matematică. Ar trebui să căutați recenzii despre activitățile profesionale ale unui profesor pe resurse tematice, de exemplu, forumuri. Ar trebui să acordați atenție raportului dintre comentariile pozitive și negative. Dacă există mai multe negative, atunci este mai bine să apelați la serviciile unui alt specialist. Experiența de lucru este importantă pentru a înțelege rapid de ce are nevoie un anumit student, precum și pentru a-i oferi un program individual de pregătire.

   Tutorii oferă de obicei un format de formare online, care este cel mai solicitat. Este convenabil nu numai pentru elev, ci și pentru profesor. Orarul cursurilor poate fi selectat individual. Costul este de obicei mai scăzut decât în ​​cazul cursurilor offline. Studentul nu este limitat în ceea ce privește alegerea unei locații pentru următoarele cursuri.

   Printre formele actuale de pregătire se numără lecțiile de matematică în grup și individuale în Iași. Prima opțiune vă permite să reduceți semnificativ costurile, deoarece profesorul predă simultan mai multor studenți. Lucrul în echipă trebuie să fie confortabil pentru un anumit student pentru ca acest format să rămână promițător. Lecțiile individuale sunt cea mai bună soluție atunci când aveți nevoie să obțineți cunoștințe profunde. Specialistul se concentrează asupra sarcinilor cu care se confruntă elevul, căutând forme optime pentru a explica materialul. Se acordă timp maxim pentru exersare în timpul lecțiilor individuale.

   Principalele avantaje ale studiului la Scoala BUKI

   Dacă vorbim despre motivele popularității cursurilor de matematică de la BUKI School, merită subliniate următoare:

   • abordarea individuală a lucrului cu fiecare elev;
   • formatul online este potrivit pentru majoritatea utilizatorilor;
   • peste 1000 de profesori pe o singură platformă;
   • utilizarea metodelor moderne de predare.

   Școala BUKI oferă mai multe cursuri diferite din care să alegeți. Costul cursurilor începe de la 58 de lei. Elevii pot profita oricând de o lecție gratuită pentru a asigura calitatea cunoștințelor oferite și comoditatea formei de primire a acestora. Profesorii școlii BUKI lucrează pentru rezultate și țin întotdeauna cont de dorințele individuale ale clienților.

   Întrebări frecvente

   • Aveți o lecție de probă?

    Cu siguranță! Suntem încântați să vă oferim prima lecție de probă gratuită. Profesorul va lua cunoștință de elev și va stabili obiectivele de învățare, elaborând ulterior un plan personalizat pentru lecțiile viitoare

   • În ce limbă se desfășoară lecțiile?

    Dacă ai un nivel de engleză mai avansat decât A2, orele vor fi predate în limba engleză. În schimb, dacă ai cunoștințe la un nivel inițial sau studiezi matematica, orele se vor desfășura în limba română

   • Cum se desfășoară lecțiile?

    Lecțiile individuale se desfășoară online, în Zoom, în timp real cu profesor

   • Ce promoții aveți?

    Cu siguranță, avem promoții din când în când. Oferta actuală constă în obținerea unor lecții suplimentare gratuite la pachetele noastre, cu condiția ca plata să fie efectuată în decurs de 24 de ore de la lecția de probă. Dacă alegi un pachet de 12 lecții, 24 lecții, 48 lecții sau 96 lecții, vei primi o lecție gratuită ca bonus