Selectați o comandă pentru completarea lecțiilor

Cumpărați un pachet de la 8 lecții și
primiți 2 lecții GRATUIT!

Subiect:

Engleză

Alegeți nivelul de studiu:

Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

  La ce oră vă convine să studiați?

   Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

   Prima lecție este gratuită!

   Sau noi vă putem recomanda un meditator

   Meditatii Engleză Iasi

   Meditator - Ioana G. id:83
   Ioana G.

   Meditator verificat

   • Meditatii engleza adulti ,

   • Meditatii engleza copii ,

   • Limba vorbita

   42 lecții susținute

   Costul lecției de la 58 lei/oră

   Engleză, Iasi: clase cu BUKI - informații de bază

   Subiect de studiuEngleză
   Format lecțieOnline
   Prețul lecțieiDe la 58 lei la 78 lei per lecție
   Numărul de meditatoriPeste 1

   Recenzii despre meditatoriRecenziile postate au venit de la studenții înregistrați pe site-ul web, care au folosit efectiv serviciile educaționale ale tutorelui

   Ysra C.

   Codrea Bianca despre

   Ysra C.

   Meditator Engleză

   Meditatii engleza copii

   starstarstarstarstar

   e bine

   18 săptămâni în urmă

   Alexandra-Claudia .

   Țiuleanu Otilia despre

   Alexandra-Claudia .

   Meditator Engleză

   Meditatii engleza copii

   starstarstarstarstar

   a decurs bine va face achitare

   25 săptămâni în urmă

   De ce sa alegi cursuri de limba engleză în Iași?

   Engleza rămâne limba cea mai vorbită de pe planetă. Prin urmare, nu este surprinzător că toate cunoștințele sale extind semnificativ posibilitățile de auto-realizare. Găsirea prietenilor în străinătate, negocierea livrării de mărfuri din străinătate sau încheierea unei tranzacții economice este posibilă doar dacă ai cunoștințe suficiente de limba engleză. În orașul Iași, limba poate fi necesară pentru a promova examenele de admitere sau pentru a promova un interviu pentru o profesie de prestigiu. Dacă nivelul actual de competență nu satisface nevoile studentului, atunci puteți utiliza întotdeauna serviciile unui tutore.

   Ce să aveți în vedere atunci când alegeți un tutore în orașul Iași?

   Pentru a alege un specialist care vă va ajuta să atingeți nivelul necesar de cunoaștere a limbii engleze, trebuie să vă stabiliți obiective clare. Primul pas este să decideți ce rezultat doriți să obțineți la sfârșitul cursului. De exemplu, un student trebuie să înceapă să vorbească fluent, să treacă un examen sau să-și îmbunătățească cunoștințele de gramatică. Poate că engleza este necesară pentru a îndeplini sarcini profesionale la locul de muncă actual. Pe baza acesteia, se caută un specialist care trebuie să aibă abilitățile necesare și să ofere un nivel suficient de cunoștințe.

   Un tutore modern trebuie să îndeplinească câteva cerințe importante:

   • învăţământ de specialitate;
   • experiență de muncă;
   • preţuri optime.

   Specialistul trebuie să aibă diplomă într-o limbă străină. Numai în acest caz putem spera că predarea va fi la nivelul corespunzător. Dacă un specialist nu poate furniza dovezi documentare ale educației, atunci este mai bine să continuați căutarea. Tutorul trebuie să adopte tehnici moderne în procesul de învățare. Acestea vă permit să obțineți cunoștințe cuprinzătoare de gramatică sau să vă îmbunătățiți abilitățile vorbite în limba engleză. Doar tehnicile moderne vă permit să atingeți un nivel de competență lingvistică care să răspundă nevoilor moderne.

   Costul cursurilor rămâne, de asemenea, un punct important. Trebuie să corespundă exact nivelului și calității cunoștințelor pe care le primește clientul. În același timp, nu ar trebui să difere foarte mult de costul mediu al cursurilor de pe piață. Elevul modern are chiar posibilitatea de a alege sexul tutorelui. Acest lucru vă permite să creați cele mai confortabile condiții în timpul procesului de învățare.

   Ce tip de tutorat să alegi în orașul Iași?

   Puteți finaliza instruirea ca parte a unui curs individual sau de grup. Ultima opțiune presupune comunicarea constantă cu alți studenți. Prin urmare, pentru clienții care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de limba engleză vorbită, acest format poate fi optim. De asemenea, sugerează o anumită reducere a costurilor de școlarizare. Cursurile individuale vă permit să obțineți un nivel superior de cunoștințe de calitate. Profesorul răspunde la întrebările unui singur elev. Studentul poate cere un curs personalizat care să se concentreze pe domeniul care îl interesează cel mai mult.

   Predarea limbii engleze are loc într-un format online, care este cel mai convenabil. Lecțiile video pot fi susținute din orice locație. Studentul poate crea un program individual pentru cursuri. Nu este nevoie să pierdeți timpul călătorind la școală, așa că formarea va fi mai rentabilă.

   Motive pentru a contacta specialistii de la Scoala BUKI

   Experții BUKI School vă vor ajuta să obțineți cunoștințele de calitate necesară. Aici lucrează peste 1.000 de tutori, ceea ce permite ca preferințele individuale să fie luate în considerare în timpul procesului de căutare. Studentul poate crea un program de curs adecvat, precum și alege un curs dintre mai multe opțiuni oferite. Costul predării pleacă de la 58 de lei. Specialiștii BUKI School sunt întotdeauna gata să răspundă la întrebări suplimentare ale elevilor și vor oferi, de asemenea, o lecție de început gratuită. Acesta din urmă vă va permite să verificați din experiența personală utilizarea tehnicilor moderne și abordarea individuală la care aderă tutorii BUKI School.

   Întrebări frecvente

   • Aveți o lecție de probă?

    Cu siguranță! Suntem încântați să vă oferim prima lecție de probă gratuită. Profesorul va lua cunoștință de elev și va stabili obiectivele de învățare, elaborând ulterior un plan personalizat pentru lecțiile viitoare

   • În ce limbă se desfășoară lecțiile?

    Dacă ai un nivel de engleză mai avansat decât A2, orele vor fi predate în limba engleză. În schimb, dacă ai cunoștințe la un nivel inițial sau studiezi matematica, orele se vor desfășura în limba română

   • Cum se desfășoară lecțiile?

    Lecțiile individuale se desfășoară online, în Zoom, în timp real cu profesor

   • Ce promoții aveți?

    Cu siguranță, avem promoții din când în când. Oferta actuală constă în obținerea unor lecții suplimentare gratuite la pachetele noastre, cu condiția ca plata să fie efectuată în decurs de 24 de ore de la lecția de probă. Dacă alegi un pachet de 12 lecții, 24 lecții, 48 lecții sau 96 lecții, vei primi o lecție gratuită ca bonus