Selectați o comandă pentru completarea lecțiilor

Cumpărați un pachet de la 8 lecții și
primiți 2 lecții GRATUIT!

Subiect:

Engleză

Alegeți nivelul de studiu:

Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

  La ce oră vă convine să studiați?

   Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

   Prima lecție este gratuită!

   Sau noi vă putem recomanda un meditator

   Meditatii Engleză Craiova

   Meditator - Claudiu B. id:80
   Claudiu B.

   Meditator verificat

   • Meditatii engleza adulti ,

   • Meditatii engleza copii ,

   • Limba vorbita

   43 lecții susținute

   Costul lecției de la 58 lei/oră

   Engleză, Craiova: clase cu BUKI - informații de bază

   Subiect de studiuEngleză
   Format lecțieOnline
   Prețul lecțieiDe la 58 lei la 78 lei per lecție
   Numărul de meditatoriPeste 1

   Recenzii despre meditatoriRecenziile postate au venit de la studenții înregistrați pe site-ul web, care au folosit efectiv serviciile educaționale ale tutorelui

   Ysra C.

   Codrea Bianca despre

   Ysra C.

   Meditator Engleză

   Meditatii engleza copii

   starstarstarstarstar

   e bine

   18 săptămâni în urmă

   Alexandra-Claudia .

   Țiuleanu Otilia despre

   Alexandra-Claudia .

   Meditator Engleză

   Meditatii engleza copii

   starstarstarstarstar

   a decurs bine va face achitare

   25 săptămâni în urmă

   Cum să alegi cursurile de limba engleză în Craiova?

   Este greu de imaginat o persoană modernă care se îndoiește de importanța cunoașterii limbii engleze. Aceasta este cea mai populară limbă din lume, al cărei studiu deschide perspective largi pentru o persoană. Fără cunoștințe de limba engleză, este dificil să obții un loc de muncă într-o companie internațională sau să călătorești confortabil în toată Europa și nu numai. De asemenea, limba engleză în orașul Craiova va fi utilă celor care trebuie să treacă un anumit test sau să participle la un interviu. Prin urmare, este necesar să utilizați serviciile unor tutori care au experiența și cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de limba engleză.

   Ce ar trebui să reții când alegi un tutore în Craiova?

   Există câteva zeci de tutori care lucrează în fiecare oraș important din România. În același timp, nu toți pot oferi studenților nivelul adecvat de cunoștințe sau să ofere o abordare metodologică modernă. Ultimul punct este deosebit de important, deoarece vă permite să obțineți calitatea cunoștințelor la un nivel care îndeplinește cerințele moderne. Programele învechite nu sunt capabile să garanteze învățarea și memorarea efectivă a materialului. Cunoștințele dobândite, dacă nu sunt utilizate abordări metodologice inovatoare, nu vor satisface nevoile oamenilor moderni.

   Un tutor de limba engleză în Craiova trebuie să aibă o reputație excelentă în rândul clienților. Îl poți judeca datorită recenziilor care sunt ușor de găsit pe internet. Dacă majoritatea recenziilor despre munca tutorelui sunt neutre sau negative, atunci este mai bine să continuați căutarea. Doar comentariile pozitive ar trebui să ridice îndoieli, deoarece este imposibil să mulțumim absolut tuturor. Pentru a obține informații mai precise despre calitatea predării, merită să acordați atenție recenziilor care conțin sugestii constructive.

   Printre alți parametri importanți atunci când căutați un tutore, merită să fiți atenți la următoarele:

   • nivelul de studii;
   • costul cursurilor;
   • experiență de predat;
   • modul de desfășurare a lecțiilor.

   Locația cursurilor trebuie aleasă în funcție de preferințele personale. Școlile moderne pot oferi cursuri față în față sau cursuri la distanță. Acestea din urmă devin din ce în ce mai solicitate, deoarece pot reduce costurile și, de asemenea, pot economisi timp liber. Lecțiile online pot fi predate de oriunde, inclusiv de la biroul dumneavoastră sau din propriul apartament. Trebuie doar să alegi o oră potrivită, iar la BUKI School poți și reprograma cursurile gratuit, informând în prealabil profesorul despre o astfel de nevoie.

   Tutoratul poate fi individual sau de grup. În primul caz, specialistul lucrează cu un anumit student, ceea ce îi permite acestuia din urmă să folosească tot timpul profesorului. O abordare individuală vă permite să lucrați la subiectele care sunt cele mai importante pentru student, creând un plan de învățare unic. Cursurile de grup vă permit să reduceți puțin costul formării, deoarece un specialist lucrează cu mai mulți studenți în același timp. În acest caz, se folosește o schemă de instruire standard, dar clienții vor avea posibilitatea de a comunica între ei în timpul orelor, îmbunătățindu-și abilitățile de limba engleză vorbită.

   De ce ar trebui să contactați BUKI School pentru a studia limba engleză?

   Când căutați un tutore potrivit, ar trebui să acordați atenție ofertei școlii BUKI. Platforma reunește peste 1.000 de profesori, ceea ce facilitează găsirea unui specialist care să îndeplinească cerințele personale. Formatul de învățământ la distanță face posibilă utilizarea rațională a timpului liber.

   Tehnicile moderne vă permit să atingeți același nivel de eficiență ca și în cazul orelor offline. Clienții Școlii BUKI pot primi lecții cadou profitând de cursurile relevante. Costul cursurilor începe de la 58 de lei. Programul de curs poate fi configurat și în funcție de preferințele personale. Cursurile de limba engleză la Craiova cu BUKI School vor lăsa doar impresii pozitive.
   Întrebări frecvente

   • Aveți o lecție de probă?

    Cu siguranță! Suntem încântați să vă oferim prima lecție de probă gratuită. Profesorul va lua cunoștință de elev și va stabili obiectivele de învățare, elaborând ulterior un plan personalizat pentru lecțiile viitoare

   • În ce limbă se desfășoară lecțiile?

    Dacă ai un nivel de engleză mai avansat decât A2, orele vor fi predate în limba engleză. În schimb, dacă ai cunoștințe la un nivel inițial sau studiezi matematica, orele se vor desfășura în limba română

   • Cum se desfășoară lecțiile?

    Lecțiile individuale se desfășoară online, în Zoom, în timp real cu profesor

   • Ce promoții aveți?

    Cu siguranță, avem promoții din când în când. Oferta actuală constă în obținerea unor lecții suplimentare gratuite la pachetele noastre, cu condiția ca plata să fie efectuată în decurs de 24 de ore de la lecția de probă. Dacă alegi un pachet de 12 lecții, 24 lecții, 48 lecții sau 96 lecții, vei primi o lecție gratuită ca bonus