Selectați o comandă pentru completarea lecțiilor

Cumpărați un pachet de la 8 lecții și
primiți 2 lecții GRATUIT!

Subiect:

Engleză

Alegeți nivelul de studiu:

Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

  La ce oră vă convine să studiați?

   Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

   Prima lecție este gratuită!

   Sau noi vă putem recomanda un meditator

   Meditatii Engleză Bucuresti

   Meditator - Ysra C. id:7
   Ysra C.

   4.8

   Meditator verificat

   • Meditatii engleza copii

   316 lecții susținute

   Costul lecției de la 58 lei/oră
   Meditator - Teodor M. id:86
   Teodor M.

   Meditator verificat

   • Meditatii engleza adulti ,

   • Meditatii engleza copii ,

   • Limba vorbita

   42 lecții susținute

   Costul lecției de la 58 lei/oră

   Engleză, Bucuresti: clase cu BUKI - informații de bază

   Subiect de studiuEngleză
   Ratingul mediu a meditatorilor4.8 ⭐
   Format lecțieOnline
   Prețul lecțieiDe la 58 lei la 78 lei per lecție
   Numărul de meditatoriPeste 2
   Numărul de recenziiPeste 5

   Recenzii despre meditatoriRecenziile postate au venit de la studenții înregistrați pe site-ul web, care au folosit efectiv serviciile educaționale ale tutorelui

   Ysra C.

   Codrea Bianca despre

   Ysra C.

   Meditator Engleză

   Meditatii engleza copii

   starstarstarstarstar

   e bine

   18 săptămâni în urmă

   Alexandra-Claudia .

   Țiuleanu Otilia despre

   Alexandra-Claudia .

   Meditator Engleză

   Meditatii engleza copii

   starstarstarstarstar

   a decurs bine va face achitare

   25 săptămâni în urmă

   Studiază engleza la București

   Cunoașterea limbii engleze înlătură barierele, facilitând comunicarea liberă între oameni de diferite naționalități, dar și studiul și desfășurarea afacerilor. Interesul pentru studiul acestei limbi în diverse colțuri ale lumii se datorează promisiunii sale, iar România nu face excepție. Fiind parte a Uniunii Europene, țara încurajează popularizarea limbii engleze. Competența în această limbă facilitează accesul la universitățile locale și desfășurarea afacerilor în cadrul unei piețe unice.

   Criterii de alegere a unui tutore pentru învățarea limbii engleze

   Dacă intenționezi să te pregătești pentru examene școlare, teste internaționale sau interviuri, BUKI School știe cum să te ajute să-ți atingi scopul. Metodele unice de predare elimină studierea plictisitoare a manualelor, ceea ce accelerează semnificativ înțelegerea materialului. Este mai bine să alegeți un profesor pe baza următoarelor caracteristici:

   • Formarea tutorelui. Faptul că este fluent în limbi străine nu înseamnă că un tutore va putea să vă învețe la fel. Aici, conceptul cheie este învățământul specializat – pedagogic sau filologic.
   • Experiență de muncă. Luați în considerare nu numai numărul de ani lucrați, ci și nivelul de pregătire al studenților și dezvoltarea ulterioară a acestora. Ceea ce contează este cât de bine este prezentat materialul și ce perspective se deschid ascultătorului după lecțiile cu un anumit profesor. Un plus pentru tutore va fi experiența reală de comunicare cu vorbitori nativi.
   • Abordări metodologice. Studierea cărților dificile este de domeniul trecutului: un tutore progresist va face procesul cât mai interesant și eficient posibil. Metodele non-standard aduc rezultate după doar câteva lecții.
   • Preț pe lecție. De regulă, prima lecție la distanță are scop informativ și nu este plătită. De exemplu, costul unei lecții la Școala BUKI din București pornește de la 58 de lei.

   BUKI School se asigură că toate criteriile de mai sus sunt îndeplinite.

   Tipuri de tutorat

   Lecțiile pot fi organizate în diverse formate: individual (întâlniri față în față), în grup și sub forma lecțiilor online. Avantajul lecțiilor individuale cu normă întreagă constă în abordarea personalizată, flexibilitatea programului și concentrarea atenției asupra obiectivelor de învățare. Cursurile în grup sunt benefice pentru dezvoltarea abilităților de comunicare în colectiv, cum ar fi în limba engleză, și, de asemenea, aduc economii financiare.

   Lecții online - cea mai comună opțiune de formare - este un format de predare la distanță folosind tehnologii moderne. La BUKI School, elevii primesc o teorie neprețuită și practică de vorbire prin instrumente interactive, resurse multimedia, iar instruirea în sine are loc prin platforma Zoom.

   Avantajele școlii BUKI față de alte școli

   BUKI este o platformă internațională convenabilă unde puteți găsi un tutore pentru a învăța rapid și eficient limbi străine de înaltă calitate. Acest proiect educațional funcționează în diferite țări începând din 2014. Pe lângă ajutorul oferit pentru învățarea limbilor populare precum engleza, germana, și franceza, serviciul se specializează în predarea disciplinelor tehnice și umaniste, cum ar fi matematica, chimia, fizica, biologia și istoria.

   Avantajele lecțiilor individuale cu un profesor la BUKI School:

   • abordarea individuală a fiecărui elev, luând în considerare categoria de vârstă, interesele și nevoile acestuia;
   • mulți ani de experiență didactică în pregătirea candidaților pentru examenele finale școlare și internaționale;
   • posibilitatea de a se pregăti pentru un interviu;
   • monitorizarea constantă a calității materialului didactic;
   • desfășurarea cursurilor într-un format distractiv, interactiv.

   Unicitatea lecțiilor constă în tehnicile de prezentare a materialului și abordarea individuală. Atât copiii, cât și adulții își pot îmbunătăți nivelul de educație – categoria de vârstă a elevilor nu va fi un obstacol.

   Învață engleza de la distanță cu BUKI School

   Poți învăța limba engleză în București, România, de la distanță, indiferent de vârstă, nivel de motivație și scop. Platforma oferă lecții individuale într-un format captivant, la distanță, cu posibilitatea de a alege timpul pentru cursuri și condiții flexibile de plată. Prima lecție cu un tutore personal este gratuită.   Întrebări frecvente

   • Aveți o lecție de probă?

    Cu siguranță! Suntem încântați să vă oferim prima lecție de probă gratuită. Profesorul va lua cunoștință de elev și va stabili obiectivele de învățare, elaborând ulterior un plan personalizat pentru lecțiile viitoare

   • În ce limbă se desfășoară lecțiile?

    Dacă ai un nivel de engleză mai avansat decât A2, orele vor fi predate în limba engleză. În schimb, dacă ai cunoștințe la un nivel inițial sau studiezi matematica, orele se vor desfășura în limba română

   • Cum se desfășoară lecțiile?

    Lecțiile individuale se desfășoară online, în Zoom, în timp real cu profesor

   • Ce promoții aveți?

    Cu siguranță, avem promoții din când în când. Oferta actuală constă în obținerea unor lecții suplimentare gratuite la pachetele noastre, cu condiția ca plata să fie efectuată în decurs de 24 de ore de la lecția de probă. Dacă alegi un pachet de 12 lecții, 24 lecții, 48 lecții sau 96 lecții, vei primi o lecție gratuită ca bonus