Selectați o comandă pentru completarea lecțiilor

Cumpărați un pachet de la 8 lecții și
primiți 2 lecții GRATUIT!

Subiect:

Matematică

Alegeți nivelul de studiu:

Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

  La ce oră vă convine să studiați?

   Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

   Prima lecție este gratuită!

   Sau noi vă putem recomanda un meditator

   Meditatii Matematica Bucuresti

   Meditator - Alexandru M. id:52
   Alexandru M.

   Meditator verificat

   • Pregatire Bacalaureat ,

   • Programul școlar clasele 1-12

   42 lecții susținute

   Costul lecției de la 58 lei/oră

   Matematică, Bucuresti: clase cu BUKI - informații de bază

   Subiect de studiuMatematică
   Format lecțieOnline
   Prețul lecțieiDe la 58 lei la 78 lei per lecție
   Numărul de meditatoriPeste 1

   Recenzii despre meditatoriRecenziile postate au venit de la studenții înregistrați pe site-ul web, care au folosit efectiv serviciile educaționale ale tutorelui

   Ionut R.

   Popa Mihai Stefan despre

   Ionut R.

   Meditator Matematică

   Pregatire Bacalaureat

   starstarstarstarstar

   Foarte înțelegător și rabdator.

   23 săptămâni în urmă

   Andreea-Anamaria M.

   Oana Maria Honciuc despre

   Andreea-Anamaria M.

   Meditator Matematică

   Programul școlar clasele 1-12

   starstarstarstarstar

   Lasă inițiativa elevului si e f adaptabila

   23 săptămâni în urmă

   Iulian-Laurentiu G.

   Jeciu Claudia despre

   Iulian-Laurentiu G.

   Meditator Matematică

   Programul școlar clasele 1-12

   starstarstarstarstar

   Pentru inceput este ok

   34 săptămâni în urmă

   Studiază matematica la București

   Matematica joacă un rol crucial în dezvoltarea adolescenților. De la o vârstă fragedă, această disciplină tehnică încurajează gândirea logică, abilitățile de rezolvare a problemelor, gândirea abstractă și critică, și contribuie la dezvoltarea carierei. Datorită metodelor de predare inovatoare și a tehnologiilor moderne, teoria matematicii poate fi învățată oriunde în lume, inclusiv în România. Platforma BUKI School oferă asistență prin tutorat pentru copiii din București care se pregătesc să intre în instituțiile de învățământ locale.

   Criterii de alegere a unui tutore de matematică

   Când alegi un tutor de matematică pentru învățarea la distanță sau față în față, literalmente totul contează: calificări și experiență, recenzii și recomandări de la elevi și părinții lor, metode și diverse modalități de predare. Cum să nu greșești? Următoarele sfaturi te vor ajuta în acest sens:

   • Metodologia predării. Asigură-te că te interesează tehnicile folosite - acestea ar trebui să fie flexibile și adaptate individual copilului. O tehnică populară este să încerci să rezolvi majoritatea problemelor și exemplelor în minte. Un tutore bun te va ajuta să alegi opțiunea potrivită.
   • Educație și experiență. Calificările și experiența profesorului sunt esențiale. Certificatele și diplomele de educație pedagogică de specialitate nu sunt mai puțin importante decât experiența de predare a matematicii copiilor.
   • Taxe de școlarizare. Serviciile de tutorat online sunt furnizate de la distanță, dar asta nu înseamnă că costul lecțiilor ar trebui să fie mai mic. Profesorii serviciului Școala BUKI oferă lecții începând de la 58 de lei românești. Prima lecție este gratuită.

   Școala BUKI este o platformă educațională unde poți găsi un tutore de matematică potrivit. Lecțiile se desfășoară prin Zoom folosind tehnici interactive, fapt care simplifică comunicarea dintre profesori și elevi din București.

   Tipuri de tutorat

   Lecțiile de matematică se desfășoară în diferite formate - individual (față în față), de grup și online. În ciuda diferențelor și avantajelor vizibile ale fiecărui tip de predare, lecțiile individuale online rămân cea mai popular metodă de predare:

   • Predare individuală. Profesorul lucrează cu elevul offline, adaptând materialul educațional și metodele de predare la nevoile sale specifice. Tutorul acordă mai multă atenție elevului, coordonând cu acesta timpul lecțiilor.
   • Cursuri de grup. Acest format este mai puțin comun astăzi, deși este considerat mai profitabil din punct de vedere economic. Grupul dezvoltă gândirea colectivă și sprijinul reciproc.
   • Instruire online individuală. Deoarece lecțiile sunt predate online, adică de la distanță, granițele geografice nu contează. Instruirea se desfășoară folosind mijloace tehnice și programe specializate, inclusiv prin Zoom.

   BUKI School este o platformă de învățământ la distanță unde poți alege unul sau mai mulți tutori pentru copii și adulți.

   Avantajele școlii BUKI față de alte școli

   Limbi străine, istorie, biologie, științe exacte, inclusiv matematică - toate acestea pot fi învățate în capitala României, București. Este simplu și convenabil dacă folosești serviciile tutorilor de pe platforma BUKI School. Avantajele serviciului sunt evidente:

   • alegerea unui tutore în funcție de interesele tale;
   • abordarea individuală și selecția individuală a metodelor de predare;
   • feedback real și recomandări din partea studenților;
   • învățare interactivă;
   • desfășurarea cursurilor de la distanță;
   • monitorizarea periodică a calității predării;
   • posibilitatea de a se pregăti pentru examenele universitare.

   Formatul gratuit de predare adaugă comoditate - alegi singur ora. Nu numai copiii, ci și adulții își pot îmbunătăți cunoștințele în matematică.

   Școala BUKI este o platformă educațională ideală pentru copii și adulți

   Ai posibilitatea de a învața de la distanță fără a compromite calitatea cunoștințelor acumulate. Cu ajutorul profesorilor de la Scoala BUKI este ușor să înveți matematica, chiar dacă locuiești în România. Cursurile sunt la fel de distractive ca și filmulețele de pe TikTok. Programează o ședință gratuită și vezi dacă un anumit tutore este potrivit pentru tine.
   Întrebări frecvente

   • Aveți o lecție de probă?

    Cu siguranță! Suntem încântați să vă oferim prima lecție de probă gratuită. Profesorul va lua cunoștință de elev și va stabili obiectivele de învățare, elaborând ulterior un plan personalizat pentru lecțiile viitoare

   • În ce limbă se desfășoară lecțiile?

    Dacă ai un nivel de engleză mai avansat decât A2, orele vor fi predate în limba engleză. În schimb, dacă ai cunoștințe la un nivel inițial sau studiezi matematica, orele se vor desfășura în limba română

   • Cum se desfășoară lecțiile?

    Lecțiile individuale se desfășoară online, în Zoom, în timp real cu profesor

   • Ce promoții aveți?

    Cu siguranță, avem promoții din când în când. Oferta actuală constă în obținerea unor lecții suplimentare gratuite la pachetele noastre, cu condiția ca plata să fie efectuată în decurs de 24 de ore de la lecția de probă. Dacă alegi un pachet de 12 lecții, 24 lecții, 48 lecții sau 96 lecții, vei primi o lecție gratuită ca bonus