Selectați o comandă pentru completarea lecțiilor

Cumpărați un pachet de la 8 lecții și
primiți 2 lecții GRATUIT!

Subiect:

Matematică

Alegeți nivelul de studiu:

Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

  La ce oră vă convine să studiați?

   Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

   Prima lecție este gratuită!

   Sau noi vă putem recomanda un meditator

   Meditatii Matematica Craiova

   Meditator - Andrei I. id:46
   Andrei I.

   Meditator verificat

   • Pregatire Bacalaureat ,

   • Programul școlar clasele 1-12

   44 lecții susținute

   Costul lecției de la 58 lei/oră

   Matematică, Craiova: clase cu BUKI - informații de bază

   Subiect de studiuMatematică
   Format lecțieOnline
   Prețul lecțieiDe la 58 lei la 78 lei per lecție
   Numărul de meditatoriPeste 1

   Recenzii despre meditatoriRecenziile postate au venit de la studenții înregistrați pe site-ul web, care au folosit efectiv serviciile educaționale ale tutorelui

   Ionut R.

   Popa Mihai Stefan despre

   Ionut R.

   Meditator Matematică

   Pregatire Bacalaureat

   starstarstarstarstar

   Foarte înțelegător și rabdator.

   23 săptămâni în urmă

   Andreea-Anamaria M.

   Oana Maria Honciuc despre

   Andreea-Anamaria M.

   Meditator Matematică

   Programul școlar clasele 1-12

   starstarstarstarstar

   Lasă inițiativa elevului si e f adaptabila

   23 săptămâni în urmă

   Iulian-Laurentiu G.

   Jeciu Claudia despre

   Iulian-Laurentiu G.

   Meditator Matematică

   Programul școlar clasele 1-12

   starstarstarstarstar

   Pentru inceput este ok

   34 săptămâni în urmă

   Cursuri online de matematică în Craiova

   Poți studia matematica datorită cursurilor online, care sunt la mare căutare în Craiova. Puteți folosi serviciile unui tutore la orice vârstă. Este necesar doar să se stabilească obiectivele elevului. Lecțiile vă pot ajuta să promovați examenul sau să fiți admis la o universitate. Este posibil să aveți nevoie și de ajutorul unui expert pentru a obține o poziție de interes într-o companie de succes. Adesea, orele sunt importante pentru cei care doresc, pur și simplu, să-și îmbunătățească nivelul general de cunoștințe în matematică și să învețe să numere rapid și precis în minte. Cursurile de matematică din Craiova pot fi urmate la zeci de școli, așa că ar trebui să alegi responsabil.

   În ce format au loc cursurile de matematică la Craiova?

   Primul pas este să decideți în ce format va fi mai confortabil să studiați matematica. Cea mai comună soluție este reprezentată de cursurile online. Acestea vă permit să creați un program de antrenament individual. Cursul online va fi o completare ideală la programa școlară.

   Puteți desfășura lecții din orice locație. Cursurile pot fi oricând reprogramate pentru altă dată prin anunțarea expertului. Studenții își pot reduce semnificativ costurile de școlarizare, deoarece cursurile online sunt de obicei mai accesibile. Cursurile offline pot fi recomandate celor care preferă educația cu normă întreagă. Ele pot fi interesante și dacă nivelul inițial de cunoștințe este destul de scăzut.

   Va trebui să alegeți un format de antrenament dintre următoarele opțiuni:

   • individual;
   • de grup.

   Sesiunile de predare în grup au anumite avantaje. Într-o echipă, este adesea mai ușor să găsești soluția potrivită, precum și să înțelegi logica calculelor. Cursurile de grup sunt de obicei mult mai ieftine. Lecțiile individuale trebuie alese dacă nivelul de cunoștințe este o prioritate pentru student. Profesorul ține cont de dorințele personale ale elevului pe parcursul fiecărui modul. Un program individual pentru studiul matematicii vă va permite să vă atingeți obiectivul, de exemplu, să vă pregătiți cel mai bine pentru testare.

   Ce să iei în considerare atunci când cauți un profesor de matematică?

   Ar trebui să cauți un profesor de matematică în Craiova după următoarele criterii:

   • experiență;
   • învăţământ de specialitate;
   • aplicarea metodelor moderne de predare;
   • recenzii ale specialistului de la alți studenți.

   Pentru a fi mulțumit de alegerea dumneavoastră, trebuie să luați în considerare costul cursului. Prețul va depinde în mare măsură de numărul de cursuri incluse în curs. Este grozav dacă școala poate oferi cursuri cadou sau reduceri. Costul ar trebui să fie în concordanță cu prețurile medii de pe piața de pregătire la matematică din România.

   Recenziile ar trebui căutate pe site-urile tematice. Ele vă permit să înțelegeți de ce reputație se bucură un anumit profesor în rândul elevilor. Dacă comentariile negative despre activitățile sale prevalează asupra celor pozitive, atunci este mai bine să contactați un alt specialist.

   De ce ar trebui să alegi școala BUKI?

   Cursurile de matematică de la BUKI School vă permit să câștigați încredere în corectitudinea propriei alegeri. Școala are o reputație excelentă în rândul clienților și, de asemenea, cooperează doar cu cei mai buni profesori. Costul cursurilor pleacă de la 58 de lei. Studenții pot alege formatul de instruire adecvat, precum și durata cursului. O lecție introductivă gratuită vă permite să verificați calitatea înaltă a cunoștințelor oferite. Școala BUKI face posibilă completarea rapidă a lacunelor în cunoștințe și atingerea obiectivelor dumneavoastră profitând de lecții în cel mai confortabil format.

   Întrebări frecvente

   • Aveți o lecție de probă?

    Cu siguranță! Suntem încântați să vă oferim prima lecție de probă gratuită. Profesorul va lua cunoștință de elev și va stabili obiectivele de învățare, elaborând ulterior un plan personalizat pentru lecțiile viitoare

   • În ce limbă se desfășoară lecțiile?

    Dacă ai un nivel de engleză mai avansat decât A2, orele vor fi predate în limba engleză. În schimb, dacă ai cunoștințe la un nivel inițial sau studiezi matematica, orele se vor desfășura în limba română

   • Cum se desfășoară lecțiile?

    Lecțiile individuale se desfășoară online, în Zoom, în timp real cu profesor

   • Ce promoții aveți?

    Cu siguranță, avem promoții din când în când. Oferta actuală constă în obținerea unor lecții suplimentare gratuite la pachetele noastre, cu condiția ca plata să fie efectuată în decurs de 24 de ore de la lecția de probă. Dacă alegi un pachet de 12 lecții, 24 lecții, 48 lecții sau 96 lecții, vei primi o lecție gratuită ca bonus