Selectați o comandă pentru completarea lecțiilor

Cumpărați un pachet de la 8 lecții și
primiți 2 lecții GRATUIT!

Subiect:

Matematică

Alegeți nivelul de studiu:

Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

  La ce oră vă convine să studiați?

   Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

   Prima lecție este gratuită!

   Sau noi vă putem recomanda un meditator

   Meditatii Matematica Constanta

   Meditator - Mihai R. id:50
   Mihai R.

   Meditator verificat

   • Pregatire Bacalaureat ,

   • Programul școlar clasele 1-12

   45 lecții susținute

   Costul lecției de la 58 lei/oră

   Matematică, Constanta: clase cu BUKI - informații de bază

   Subiect de studiuMatematică
   Format lecțieOnline
   Prețul lecțieiDe la 58 lei la 78 lei per lecție
   Numărul de meditatoriPeste 1

   Recenzii despre meditatoriRecenziile postate au venit de la studenții înregistrați pe site-ul web, care au folosit efectiv serviciile educaționale ale tutorelui

   Ionut R.

   Popa Mihai Stefan despre

   Ionut R.

   Meditator Matematică

   Pregatire Bacalaureat

   starstarstarstarstar

   Foarte înțelegător și rabdator.

   23 săptămâni în urmă

   Andreea-Anamaria M.

   Oana Maria Honciuc despre

   Andreea-Anamaria M.

   Meditator Matematică

   Programul școlar clasele 1-12

   starstarstarstarstar

   Lasă inițiativa elevului si e f adaptabila

   23 săptămâni în urmă

   Iulian-Laurentiu G.

   Jeciu Claudia despre

   Iulian-Laurentiu G.

   Meditator Matematică

   Programul școlar clasele 1-12

   starstarstarstarstar

   Pentru inceput este ok

   34 săptămâni în urmă

   Profesor de matematică cu experiență în Constanța

   Matematica este una dintre cele mai importante discipline atunci când vine vorba de programa școlară. În același timp, aceasta este o știință destul de complexă, care necesită îmbunătățirea periodică a propriilor cunoștințe. Prin urmare, cursurile de matematică în orașul Constanța sunt foarte populare. Acest subiect este obligatoriu la promovarea testelor, precum și la intrarea în sfera multor specialități. Cunoștințele de matematică sunt adesea necesare pentru a ocupa anumite posturi. Prin urmare, găsirea unui tutore care să vă ajute să vă îmbunătățiți abilitățile de matematică poate fi utilă indiferent vârstă.

   Cum să alegi un profesor de matematică în Constanța?

   Sunt multe companii in Romania care ofera clienților un curs de matematica. Pentru a nu avea îndoieli referitoare la abilitățile unui anumit tutore, acordați atenție următoarelor aspecte:

   • nivelul de educatie;
   • experiență de predare;
   • tehnicile folosite în timpul cursurilor.

   Doar o abordare modernă va garanta calitatea cunoștințelor pe care o dorește un student. Un specialist trebuie să-și îmbunătățească în mod regulat propriile abilități și să se familiarizeze cu noile tehnici care vor fi puse în practică. Vă puteți face o idee despre cum decurg cursurile datorită lecțiilor de probă gratuite oferite de cele mai bune școli online.

   Experiența de lucru joacă, de asemenea, un rol important. Aceasta este cea care vă permite să formulați o anumită abordare în conformitate cu orele de predare. Experiența face posibilă crearea de programe individuale, ținând cont de nivelul actual de cunoștințe al studentului, precum și de nevoile acestuia. Costul cursurilor joacă, de asemenea, un rol important. Fiecare student are un anumit buget pe care este gata să-l folosească pentru studii. Prețurile pentru servicii ar trebui să reprezinte media din România și să reflecte, de asemenea, calitatea cunoștințelor pe care le poate primi clientul.

   Opțiuni pentru a urma cursuri de matematică în România

   O școală modernă poate oferi următoarele opțiuni de curs:

   • sesiuni individuale;
   • lecții de grup;
   • lecții online.

   Sesiunile de predare individuale vă permit să obțineți rezultate optime. În acest caz, toată atenția profesorului se va concentra asupra unui singur elev. Acesta din urmă poate pune orice întrebări despre matematică, lucrând prin subiecte și reguli cel mai puțin înțelese. Profesorul întocmește adesea un plan individual de lecție care vă va permite să vă pregătiți cel mai bine pentru examenele de admitere.

   Cursurile de grup vă permit să reduceți puțin costul antrenamentului. Matematica va fi studiată în grup, astfel că specialistul ține cont de dorințele fiecărui elev. Lucrul în echipă oferă adesea o motivație suplimentară.

   Formatul online pentru studiul matematicii rămâne cel mai convenabil pentru studenții moderni. Acestea din urmă se pot conecta de oriunde, de exemplu, de la birou sau din propriul apartament. Puteți crea un program individual de predare și puteți reprograma cu ușurință cursurile pentru altă dată. Lecțiile online vă permit să utilizați în mod rațional timpul liber al elevului.

   Ce beneficii are BUKI School pentru elevi?

   Atunci când cauți un tutore de matematică în România, ar trebui să fii atent la oferta școlii BUKI. Compania are mulți ani de experiență, ceea ce îi permite să obțină cunoștințe de calitate excelentă. Costul sesiunilor pornește de la 58 de lei, iar clientul poate alege cel mai potrivit curs. Există mai multe modalități convenabile de a plăti cursurile. Școala BUKI se oferă să primească cursuri cadou sau o lecție de început gratuită. Toate acestea vor asigura calitatea impecabilă a educației oferite de tutorele școlii.

   Întrebări frecvente

   • Aveți o lecție de probă?

    Cu siguranță! Suntem încântați să vă oferim prima lecție de probă gratuită. Profesorul va lua cunoștință de elev și va stabili obiectivele de învățare, elaborând ulterior un plan personalizat pentru lecțiile viitoare

   • În ce limbă se desfășoară lecțiile?

    Dacă ai un nivel de engleză mai avansat decât A2, orele vor fi predate în limba engleză. În schimb, dacă ai cunoștințe la un nivel inițial sau studiezi matematica, orele se vor desfășura în limba română

   • Cum se desfășoară lecțiile?

    Lecțiile individuale se desfășoară online, în Zoom, în timp real cu profesor

   • Ce promoții aveți?

    Cu siguranță, avem promoții din când în când. Oferta actuală constă în obținerea unor lecții suplimentare gratuite la pachetele noastre, cu condiția ca plata să fie efectuată în decurs de 24 de ore de la lecția de probă. Dacă alegi un pachet de 12 lecții, 24 lecții, 48 lecții sau 96 lecții, vei primi o lecție gratuită ca bonus