Selectați o comandă pentru completarea lecțiilor

Cumpărați un pachet de la 8 lecții și
primiți 2 lecții GRATUIT!

Subiect:

Engleză

Alegeți nivelul de studiu:

Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

  La ce oră vă convine să studiați?

   Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

   Prima lecție este gratuită!

   Sau noi vă putem recomanda un meditator

   Meditatii Engleză Constanta

   Meditator - Lucian S. id:84
   Lucian S.

   Meditator verificat

   • Meditatii engleza adulti ,

   • Meditatii engleza copii ,

   • Limba vorbita

   42 lecții susținute

   Costul lecției de la 58 lei/oră

   Engleză, Constanta: clase cu BUKI - informații de bază

   Subiect de studiuEngleză
   Format lecțieOnline
   Prețul lecțieiDe la 58 lei la 78 lei per lecție
   Numărul de meditatoriPeste 1

   Recenzii despre meditatoriRecenziile postate au venit de la studenții înregistrați pe site-ul web, care au folosit efectiv serviciile educaționale ale tutorelui

   Ysra C.

   Codrea Bianca despre

   Ysra C.

   Meditator Engleză

   Meditatii engleza copii

   starstarstarstarstar

   e bine

   18 săptămâni în urmă

   Alexandra-Claudia .

   Țiuleanu Otilia despre

   Alexandra-Claudia .

   Meditator Engleză

   Meditatii engleza copii

   starstarstarstarstar

   a decurs bine va face achitare

   25 săptămâni în urmă

   Cursuri online de engleză în Constanța

   O persoană modernă are posibilitatea de a-și îmbunătăți propriile cunoștințe fără a-și părăsi apartamentul. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să apelați la ajutorul specialiștilor care oferă cursuri de limba engleză în orașul Constanța. Limba de comunicare internațională este extrem de populară. Cunoașterea acestuia vă permite să comunicați liber cu străinii, să faceți noi cunoștințe sau să construiți legături economice. Engleza va fi utilă într-o varietate de domenii, de la jurnalism la programare.

   Cum să alegi un profesor de engleză în Constanța?

   Pentru a fi mulțumit de propria decizie, trebuie să adoptați o abordare responsabilă în alegerea unui tutore. Specialistul trebuie să aibă:

   • învăţământ de specialitate;
   • mulți ani de experiență în muncă;
   • recenzii pozitive.

   Prezența educației indică faptul că veți colabora cu un specialist care va fi capabil să ofere un nivel decent de calitate a predării. Formarea ar trebui să aibă loc folosind abordări metodologice moderne. Prin urmare, tutorele trebuie să urmeze în mod regulat cursuri pentru a îmbunătăți nivelul actual de cunoaștere a materiei. Dacă vorbim despre profesioniști, atunci, fără alte întrebări, aceștia vor furniza documente care indică nivelul adecvat de pregătire.

   Experiența de lucru joacă, de asemenea, un rol important. Ne permite să spunem că specialistul va putea găsi o abordare individuală pentru fiecare student. Lipsa de experiență poate duce la faptul că tutorele nu va putea prezenta materialul clar și competent, astfel încât calitatea pregătirii va fi la un nivel scăzut. Un punct la fel de important este costul cursurilor. Trebuie să corespundă calității cunoștințelor pe care tutorul le oferă elevului. În același timp, prețul trebuie să corespundă bugetului alocat pentru învățarea limbii sau îmbunătățirea calității cunoștințelor.

   Formate de învățare a limbii engleze cu un tutore

   Există mai multe forme de tutorat, dintre care o poți alege pe cea mai potrivită. Îndrumarea individuală vă permite să beneficiați de avantajele unei abordări personalizate. Specialistul va pregăti un program care se va potrivi cel mai bine dorințelor studentului.

   Cursurile de grup vă permit să lucrați în echipă, ceea ce are avantajele sale. De obicei, astfel de cursuri sunt mai accesibile și vă permit, de asemenea, să vă îmbunătățiți abilitățile vorbite în limba engleză. Elevii concurează între ei, ceea ce oferă o motivație suplimentară pentru a studia. Există, de asemenea, un schimb constant de cunoștințe și opinii, care are un efect pozitiv asupra eficienței memorării informațiilor.

   Abordarea modernă implică desfășurarea de lecții online. În acest format, este posibil să economisiți timpul liber al studentului, precum și să desfășurați cursuri din orice locație. Învățarea online vă permite să obțineți informații suplimentare de la un expert fără a părăsi confortul casei și fără a pierde timpul călătorind la o școală de limbă engleză.

   Beneficiile învățării limbii engleze la BUKI School

   Pentru a vă îmbunătăți rapid cunoștințele de limba engleză, cea mai bună soluție ar fi să contactați BUKI School. Profesioniștii din domeniu vor găsi întotdeauna o abordare individuală și, de asemenea, vor ține cont de dorințele studentului. Acesta din urmă poate alege unul dintre mai multe programe de antrenament care se potrivesc nevoilor sale actuale. Costul cursurilor începe de la 58 de lei. Clienții pot profita oricând de o lecție de probă gratuită pentru a evalua calitatea predării.

   Școala online BUKI are mulți ani de experiență și reunește specialiști care își iubesc profesia și sunt mereu bucuroși să împărtășească cunoștințele elevilor. Pentru a preda limba engleză în Constanța se folosesc metode moderne care îți permit să atingi nivelul necesar de cunoștințe pentru a promova teste internaționale, examene sau interviuri. Școala BUKI va fi un asistent ideal pe calea îmbunătățirii cunoștințelor de limbi străine.   Întrebări frecvente

   • Aveți o lecție de probă?

    Cu siguranță! Suntem încântați să vă oferim prima lecție de probă gratuită. Profesorul va lua cunoștință de elev și va stabili obiectivele de învățare, elaborând ulterior un plan personalizat pentru lecțiile viitoare

   • În ce limbă se desfășoară lecțiile?

    Dacă ai un nivel de engleză mai avansat decât A2, orele vor fi predate în limba engleză. În schimb, dacă ai cunoștințe la un nivel inițial sau studiezi matematica, orele se vor desfășura în limba română

   • Cum se desfășoară lecțiile?

    Lecțiile individuale se desfășoară online, în Zoom, în timp real cu profesor

   • Ce promoții aveți?

    Cu siguranță, avem promoții din când în când. Oferta actuală constă în obținerea unor lecții suplimentare gratuite la pachetele noastre, cu condiția ca plata să fie efectuată în decurs de 24 de ore de la lecția de probă. Dacă alegi un pachet de 12 lecții, 24 lecții, 48 lecții sau 96 lecții, vei primi o lecție gratuită ca bonus