Selectați o comandă pentru completarea lecțiilor

Cumpărați un pachet de la 8 lecții și
primiți 2 lecții GRATUIT!

Subiect:

Engleză

Alegeți nivelul de studiu:

Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

  La ce oră vă convine să studiați?

   Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

   Prima lecție este gratuită!

   Sau noi vă putem recomanda un meditator

   Meditatii Engleză Timisoara

   Meditator - Roxana E. id:81
   Roxana E.

   Meditator verificat

   • Meditatii engleza adulti ,

   • Meditatii engleza copii ,

   • Limba vorbita

   40 lecții susținute

   Costul lecției de la 58 lei/oră

   Engleză, Timisoara: clase cu BUKI - informații de bază

   Subiect de studiuEngleză
   Format lecțieOnline
   Prețul lecțieiDe la 58 lei la 78 lei per lecție
   Numărul de meditatoriPeste 1

   Recenzii despre meditatoriRecenziile postate au venit de la studenții înregistrați pe site-ul web, care au folosit efectiv serviciile educaționale ale tutorelui

   Ysra C.

   Codrea Bianca despre

   Ysra C.

   Meditator Engleză

   Meditatii engleza copii

   starstarstarstarstar

   e bine

   18 săptămâni în urmă

   Alexandra-Claudia .

   Țiuleanu Otilia despre

   Alexandra-Claudia .

   Meditator Engleză

   Meditatii engleza copii

   starstarstarstarstar

   a decurs bine va face achitare

   25 săptămâni în urmă

   Cum să alegi un profesor de engleză în Timișoara?

   Engleza este la mare căutare în România. Țara face parte din UE, așa că engleza este rapid introdusă într-o varietate de domenii. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece el este cel care acționează ca limbaj de comunicare internațională. Prin urmare, cursurile de limba engleză din Timișoara câștigă rapid popularitate. Din ce în ce mai mulți oameni înțeleg că învățarea limbii engleze nu va fi niciodată de prisos.

   Datorită cunoștințelor profunde, îți poți extinde oportunitățile de auto-realizare. Tutorii de limba engleză din România vor ajuta la extinderea cunoștințelor în domeniul care îl interesează pe student. Aceasta poate fi gramatică sau engleză vorbită. Contactarea Școlii BUKI va fi o decizie rațională pentru cei care doresc să primească lecții în plus față de programa școlară sau să treacă fără probleme examenul.

   Cum să cauți un profesor de engleză în Timișoara?

   Pe Internet găsești zeci de oferte pentru cei care doresc să-și îmbunătățească propria cunoaștere a limbii engleze. Prin urmare, atunci când căutați un tutor, trebuie să respectați cerințe simple, ceea ce vă va permite să fiți mulțumit de alegerea dvs.:

   • disponibilitatea învățământului de specialitate;
   • aplicarea unor tehnici unice;
   • mulți ani de experiență în muncă;
   • prețuri competitive pentru lecțiile de engleză.

   Metodele moderne de predare presupun extinderea cotei de practică. Acest lucru vă permite să vă îmbunătățiți abilitățile de limba engleză vorbită, care sunt adesea cel mai greu de dobândit. Teoria ar trebui să fie prezentată într-o formă simplă și ușor de reținut. Atunci când alegeți un profesor, trebuie să acordați atenție experienței de predare. Ar trebui să scapi imediat de jena de a întreba despre o diplomă sau certificate. În caz contrar, va fi greu de înțeles cât de mult cunoaște specialistul subiectul. Dacă profesorul evită un răspuns direct la întrebarea despre educația de specialitate, atunci este mai bine să continuați căutarea.

   Atunci când alegeți cursuri online, puteți indica preferințele dumneavoastră cu privire la sexul tutorelui. Acest lucru poate fi deosebit de important dacă un copil va urma cursul. În acest caz, trebuie să vă clarificați propriile preferințe. În timpul lecției introductive, ar trebui să acordați atenție aspectului profesorului. Învățarea unei limbi străine ar trebui să fie confortabilă, astfel încât elevul ar trebui să-i placă profesorul din punctul de vedere al aspectului.

   Modalitati de a conduce cursurile cu un tutor in Timisoara

   O școală modernă poate oferi elevilor mai multe formate de învățare din care să aleagă. Cele mai populare rămân cursurile online, care au mai multe avantaje. Clientul nu va trebui să piardă timp ajungând la locația cursurilor. Puteți începe următoarea lecție de oriunde de pe planetă. Puteți anula oricând o lecție notificând profesorul în prealabil. Cursurile online sunt aproape întotdeauna mai ieftine în comparație cu lecțiile offline.

   Toate cursurile de engleză sunt:

   • individuale;
   • de grup.

   Prima variantă este interesantă pentru că vă permite să obțineți întreaga atenție a profesorului în timpul orei. Expertul își va face rapid o idee despre ceea ce necesită un studiu deosebit de atent, ceea ce îi va permite să pregătească un plan individual de lecție. Cursurile de grup în Timișoara vor fi de interes pentru cei care doresc să obțină o practică perfectă în vorbirea engleză.

   De ce ar fi Școala BUKI cea mai bună alegere pentru elevii din Timișoara?

   Într-o chestiune atât de importantă precum învățarea limbii engleze, preferința ar trebui acordată numai profesioniștilor. În acest caz, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la calitatea cunoștințelor dobândite, precum și la utilizarea tehnicilor actuale. Școala BUKI a reușit să dobândească o reputație excelentă în rândul elevilor. Compania are peste 1000 de tutori. O abordare individuală a lucrului cu studenții ne permite să asigurăm rezultate optime. Costul trainingului incepe de la 58 de lei, iar clientul are posibilitatea de a alege un curs potrivit nevoilor personale. Studiul la BUKI School este o garanție a atingerii obiectivelor tale în învățarea limbii engleze.

   Întrebări frecvente

   • Aveți o lecție de probă?

    Cu siguranță! Suntem încântați să vă oferim prima lecție de probă gratuită. Profesorul va lua cunoștință de elev și va stabili obiectivele de învățare, elaborând ulterior un plan personalizat pentru lecțiile viitoare

   • În ce limbă se desfășoară lecțiile?

    Dacă ai un nivel de engleză mai avansat decât A2, orele vor fi predate în limba engleză. În schimb, dacă ai cunoștințe la un nivel inițial sau studiezi matematica, orele se vor desfășura în limba română

   • Cum se desfășoară lecțiile?

    Lecțiile individuale se desfășoară online, în Zoom, în timp real cu profesor

   • Ce promoții aveți?

    Cu siguranță, avem promoții din când în când. Oferta actuală constă în obținerea unor lecții suplimentare gratuite la pachetele noastre, cu condiția ca plata să fie efectuată în decurs de 24 de ore de la lecția de probă. Dacă alegi un pachet de 12 lecții, 24 lecții, 48 lecții sau 96 lecții, vei primi o lecție gratuită ca bonus