Selectați o comandă pentru completarea lecțiilor

Cumpărați un pachet de la 8 lecții și
primiți 2 lecții GRATUIT!

Subiect:

Engleză

Alegeți nivelul de studiu:

Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

  La ce oră vă convine să studiați?

   Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

   Prima lecție este gratuită!

   Sau noi vă putem recomanda un meditator

   Meditatii Engleză Cluj

   Nu s-au găsit meditatori pentru solicitarea dvs

   Recenzii despre meditatoriRecenziile postate au venit de la studenții înregistrați pe site-ul web, care au folosit efectiv serviciile educaționale ale tutorelui

   Ysra C.

   Codrea Bianca despre

   Ysra C.

   Meditator Engleză

   Meditatii engleza copii

   starstarstarstarstar

   e bine

   18 săptămâni în urmă

   Alexandra-Claudia .

   Țiuleanu Otilia despre

   Alexandra-Claudia .

   Meditator Engleză

   Meditatii engleza copii

   starstarstarstarstar

   a decurs bine va face achitare

   25 săptămâni în urmă

   Studiază engleza la Cluj

   Pentru rezidenții țărilor membre ale Uniunii Europene, învățarea limbii engleze nu este nici măcar un privilegiu, ci o necesitate urgentă. Întrucât de fapt nu există granițe între țările comunității, puteți studia, face afaceri, călători și pur și simplu comunica cu oameni din diferite țări. Deoarece engleza este folosită ca principală limbă internațională, toate eforturile sunt îndreptate spre învățarea ei, inclusiv pentru locuitorii clujenilor din România.

   Puteți învăța engleza pe cont propriu sau cu ajutorul unui tutore. În primul caz, se dezvoltă abilitățile de autoorganizare. Dar este mai eficient să-ți încredințezi formarea unor profesioniști. Cu toate acestea, nu toată lumea înțelege cum să le găsească și după ce criterii să le evalueze. Această problemă trebuie analizată mai detaliat.

   Criterii de alegere a unui tutore de limba engleză

   Pentru un tutore cu experiență, este important să înțeleagă ce obiective urmărește clientul atunci când învață limba engleză. Datorită acestui fapt, este posibil să structurați corect procesul educațional și să îl pregătiți mai eficient. Dar, în primul rând, trebuie studiate subiectele de care are nevoie clientul. Dar nu toți profesorii pot prezenta materialul la fel de bine și pot ajuta la rezolvarea unor astfel de probleme.

   Atunci când alegeți un tutor de engleză în Cluj, trebuie să acordați atenție:

   • Formarea tutorelui. După cum arată practica, nu orice persoană care cunoaște perfect engleza este capabilă să învețe o altă persoană. Acest lucru poate fi realizat cel mai eficient de către persoane cu studii pedagogice și filologice. Prin urmare, în primul rând, trebuie să le acordați atenție.
   • Experiență în predare. Desigur, există tutori tineri, ambițioși, care vă pot ajuta să obțineți rezultate rapide. Dar aceasta este mai degrabă o excepție de la regulă. Este mai corect să contactați profesori cu experiență care pot înțelege rapid nivelul de cunoștințe și pot indica punctele pe care elevul trebuie să le îmbunătățească.
   • Abordări metodologice. A învăța engleza din cărți, a studia la nesfârșit regulile nu mai este eficientă. Este mai corect să folosiți abordări moderne în predare, unde lecțiile sunt cât mai interesante. Astfel de activități vă vor ajuta să înțelegeți mai bine materialul.
   • Prețul lecției. Cel mai corect este să acordați atenție ofertelor de pachete cu mai multe lecții. De asemenea, este o idee extrem de bună să găsiți un centru care să ofere o lecție introductivă gratuită.

   Reprezentanții școlii BUKI îndeplinesc toate criteriile de mai sus. Costul unei lecții începe de la 58 de lei.

   Tipuri de tutorat

   Îndrumarea poate avea loc în diferite formate. Cele mai frecvent identificate sunt:

   • cursuri individuale față în față;
   • cursuri de grup;
   • tutorat online.

   Cu pregătirea individuală, progresul este mai rapid, deoarece profesorul poate dedica mai mult timp elevului. De asemenea, funcționează asupra punctelor slabe specifice ale elevului. În orele de grup, se acordă mai puțină atenție, dar elevul poate învăța despre probleme pe care el însuși nu le-a întâlnit.

   Cea mai optimă opțiune în prezent este tutoratul online. Într-un format la distanță, reprezentanții școlii BUKI vă vor putea ajuta să studiați nu numai teoria, ci și practica într-un format conversațional. De asemenea, un astfel de antrenament poate folosi mai multe instrumente vizuale interactive. Antrenamentul are loc prin Zoom.

   Avantajele școlii BUKI față de alte școli

   Școala BUKI a creat o platformă unică pentru a găsi rapid tutorii potriviți. și învățarea mai rapidă a limbii engleze. Principalele avantaje ale acestui centru de tutorat sunt:

   • experiență pe termen lung pe piata (cel puțin din 2014);
   • toți tutorii au o vastă experiență în pregătirea studenților pentru diverse examene, atât locale, cât și internaționale;
   • există posibilitatea de a ajuta în pregătirea interviului;
   • monitorizarea constantă a calității predării de către tutori;
   • abordarea individuală a elevilor.

   Pentru locuitorii din Cluj, Școala BUKI este o opțiune excelentă pentru a învăța limba engleză. Cu o abordare individuală a studenților, puteți stăpâni rapid materialul necesar și vă puteți îmbunătăți cunoștințele și abilitățile.

   Clujenii își pot îmbunătăți rapid și eficient cunoștințele de limba engleză folosind platforma BUKI School. Există o abordare individuală a studenților, dorința de a lucra cu oameni de diferite cunoștințe și categorii de vârstă, o primă lecție gratuită și condiții de plată flexibile. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la o lecție introductivă și să vezi singur.

   Întrebări frecvente

   • Aveți o lecție de probă?

    Cu siguranță! Suntem încântați să vă oferim prima lecție de probă gratuită. Profesorul va lua cunoștință de elev și va stabili obiectivele de învățare, elaborând ulterior un plan personalizat pentru lecțiile viitoare

   • În ce limbă se desfășoară lecțiile?

    Dacă ai un nivel de engleză mai avansat decât A2, orele vor fi predate în limba engleză. În schimb, dacă ai cunoștințe la un nivel inițial sau studiezi matematica, orele se vor desfășura în limba română

   • Cum se desfășoară lecțiile?

    Lecțiile individuale se desfășoară online, în Zoom, în timp real cu profesor

   • Ce promoții aveți?

    Cu siguranță, avem promoții din când în când. Oferta actuală constă în obținerea unor lecții suplimentare gratuite la pachetele noastre, cu condiția ca plata să fie efectuată în decurs de 24 de ore de la lecția de probă. Dacă alegi un pachet de 12 lecții, 24 lecții, 48 lecții sau 96 lecții, vei primi o lecție gratuită ca bonus