Selectați o comandă pentru completarea lecțiilor

Cumpărați un pachet de la 8 lecții și
primiți 2 lecții GRATUIT!

Subiect:

Matematică

Alegeți nivelul de studiu:

Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

  La ce oră vă convine să studiați?

   Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

   Prima lecție este gratuită!

   Sau noi vă putem recomanda un meditator

   Meditatii Matematica Cluj

   Nu s-au găsit meditatori pentru solicitarea dvs

   Recenzii despre meditatoriRecenziile postate au venit de la studenții înregistrați pe site-ul web, care au folosit efectiv serviciile educaționale ale tutorelui

   Ionut R.

   Popa Mihai Stefan despre

   Ionut R.

   Meditator Matematică

   Pregatire Bacalaureat

   starstarstarstarstar

   Foarte înțelegător și rabdator.

   23 săptămâni în urmă

   Andreea-Anamaria M.

   Oana Maria Honciuc despre

   Andreea-Anamaria M.

   Meditator Matematică

   Programul școlar clasele 1-12

   starstarstarstarstar

   Lasă inițiativa elevului si e f adaptabila

   23 săptămâni în urmă

   Iulian-Laurentiu G.

   Jeciu Claudia despre

   Iulian-Laurentiu G.

   Meditator Matematică

   Programul școlar clasele 1-12

   starstarstarstarstar

   Pentru inceput este ok

   34 săptămâni în urmă

   Studiază matematica la Cluj

   La prima vedere, matematica pare o materie plictisitoare și neinteresantă. Totuși, dacă te uiți înapoi, observe că ne înconjoară peste tot. Prin urmare, este important să înțelegeți bine acest subiect. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul tutorilor. În Cluj, mulți specialiști pot ajuta în această problemă. Dar pentru a selecta corect profesorii buni, trebuie să învățați temeinic criteriile de selectare a unor astfel de profesori. În primul rând, ar trebui să acordați atenție criteriilor de evaluare a muncii profesorilor de matematică.

   Criterii de alegere a unui tutore de matematică

   Pentru a găsi un profesor bun de matematică, trebuie să înțelegeți dinainte motivele pentru care elevii au nevoie de ajutor. Majoritatea se pregătesc pentru examenele finale sau pentru admitere. Există însă și cei care pur și simplu ar dori să-și amintească câteva legi matematice pentru a le aplica în specialitatea lor.

   Atunci când aleg un tutore de matematică, elevii trebuie să acorde atenție următoarelor criterii:

   • Formarea tutorelui. Mulți matematicieni care cunosc cu adevărat această materie sunt incapabili să o predea altora. Acest lucru necesită abilități speciale de comunicare și educație. Prin urmare, cel mai bine este să alegeți tutori cu o educație pedagogică.
   • Experiență. Acest criteriu este cât se poate de clar. Cu cât un tutore are mai multă experiență în predarea și lucrul cu studenții, cu atât mai bine îi va putea ajuta să învețe materialul. De asemenea, un feedback pozitiv din partea studenților arată că se poate avea încredere în predarea lui.
   • Abordări metodologice. După cum arată practica, studenții sunt mai dispuși să meargă la acei tutori care pot explica un subiect complex într-un mod non-standard. Studierea și memorarea monotonă a materialelor nu contribuie la învățarea și motivarea elevilor. Prin urmare, este necesar să alegeți inovatori cu metode de predare non-standard.
   • Prețurile lecțiilor. Un profesor bun poate costa mult. Cu toate acestea, ofertele de pachete cu reduceri pot fi introduse pentru a economisi bani studenților. De asemenea, în centrele de tutorat de calitate, o lecție de probă este gratuită.

   La Scoala BUKI, tutorii indeplinesc criteriile de mai sus, iar costul unei lecții este de 58 de lei.

   Tipuri de tutorat

   În Cluj, tutorii de matematică pot oferi instruire în diferite formate. Cel mai adesea acesta este:

   • cursuri de grup;
   • pregătire individuală;
   • instruire online.

   Aceste tipuri de tutorat au propriile caracteristici și avantaje. Cursurile de grup acoperă subiecte mai generale, costă mai puțini bani, dar se acordă mai puțină atenție întrebărilor elevilor, pentru că sunt multe. Cu pregătirea individuală, subiectele care sunt dificil de stăpânit de studenți sunt acoperite din ce în ce mai mult. Cu toate acestea, costul unor astfel de lecții este puțin mai mare decât cel standard.

   Învățarea online este considerată cea mai interesantă și populară. Folosind Zoom, poți comunica cu un tutore de oriunde în Cluj și nu este necesar ca acesta să fie în aceeași clădire cu studentul. Prin intermediul ecranului monitorului, puteți afișa mai bine materialele interactive și puteți analiza fiecare teoremă care nu este clară pentru elev.

   Avantajele școlii BUKI față de alte școli

   BUKI School este o platformă internațională interesantă pentru studiul matematicii. Printre tutori se numără mulți profesori cu experiență, cu metode de predare inovatoare și o abordare individuală a studenților. În comparație cu proiecte similare, Școala BUKI are următoarele avantaje:

   • lucrul cu elevi de diferite vârste și cunoștințe;
   • experiență vastă de predare a tutorilor;
   • monitorizarea periodică a aptitudinilor tutorelui;
   • organizarea instruirii într-un format interactiv fără studierea regulilor.

   Această platformă este foarte interesantă pentru școlari și elevi de diferite niveluri. Trebuie doar să găsești un tutore care să îndeplinească criteriile nevoilor elevului.

   Clujenii își pot îmbunătăți cunoștințele de matematică cu ajutorul Școlii BUKI. Pe această platformă, puteți studia în diferite formate, puteți testa eficiența tehnicilor moderne de la tutori experimentați și puteți înțelege pe ce subiecte trebuie să vă concentrați cel mai mult.

   Întrebări frecvente

   • Aveți o lecție de probă?

    Cu siguranță! Suntem încântați să vă oferim prima lecție de probă gratuită. Profesorul va lua cunoștință de elev și va stabili obiectivele de învățare, elaborând ulterior un plan personalizat pentru lecțiile viitoare

   • În ce limbă se desfășoară lecțiile?

    Dacă ai un nivel de engleză mai avansat decât A2, orele vor fi predate în limba engleză. În schimb, dacă ai cunoștințe la un nivel inițial sau studiezi matematica, orele se vor desfășura în limba română

   • Cum se desfășoară lecțiile?

    Lecțiile individuale se desfășoară online, în Zoom, în timp real cu profesor

   • Ce promoții aveți?

    Cu siguranță, avem promoții din când în când. Oferta actuală constă în obținerea unor lecții suplimentare gratuite la pachetele noastre, cu condiția ca plata să fie efectuată în decurs de 24 de ore de la lecția de probă. Dacă alegi un pachet de 12 lecții, 24 lecții, 48 lecții sau 96 lecții, vei primi o lecție gratuită ca bonus