Selectați o comandă pentru completarea lecțiilor

Cumpărați un pachet de la 8 lecții și
primiți 2 lecții GRATUIT!

Subiect:

Matematică

Alegeți nivelul de studiu:

Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

  La ce oră vă convine să studiați?

   Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

   Prima lecție este gratuită!

   Sau noi vă putem recomanda un meditator

   Meditatii Matematica Brasov

   Meditator - Cristian D. id:48
   Cristian D.

   Meditator verificat

   • Pregatire Bacalaureat ,

   • Programul școlar clasele 1-12

   43 lecții susținute

   Costul lecției de la 58 lei/oră

   Matematică, Brasov: clase cu BUKI - informații de bază

   Subiect de studiuMatematică
   Format lecțieOnline
   Prețul lecțieiDe la 58 lei la 78 lei per lecție
   Numărul de meditatoriPeste 1

   Recenzii despre meditatoriRecenziile postate au venit de la studenții înregistrați pe site-ul web, care au folosit efectiv serviciile educaționale ale tutorelui

   Ionut R.

   Popa Mihai Stefan despre

   Ionut R.

   Meditator Matematică

   Pregatire Bacalaureat

   starstarstarstarstar

   Foarte înțelegător și rabdator.

   23 săptămâni în urmă

   Andreea-Anamaria M.

   Oana Maria Honciuc despre

   Andreea-Anamaria M.

   Meditator Matematică

   Programul școlar clasele 1-12

   starstarstarstarstar

   Lasă inițiativa elevului si e f adaptabila

   23 săptămâni în urmă

   Iulian-Laurentiu G.

   Jeciu Claudia despre

   Iulian-Laurentiu G.

   Meditator Matematică

   Programul școlar clasele 1-12

   starstarstarstarstar

   Pentru inceput este ok

   34 săptămâni în urmă

   Lecții private de matematică Brașov

   Engleza este, desigur, importantă nu numai ca limbă de comunicare internațională, ci și ca o cheie pentru multe oportunități în lumea modernă. La universități, la locul de muncă, în călătorii - cunoașterea limbii engleze îi ajută pe oameni să se simtă încrezători și să aibă succes. În special în Brașov, cererea de învățare a limbii engleze este mare datorită potențialului său turistic, precum și a oportunităților ample de dezvoltare a afacerilor și de schimburi culturale.

   Criterii pentru alegerea unui meditator de limba engleză

   Criteriile de alegere a unui meditator de limba engleză variază în funcție de nevoile și cerințele fiecărui student în parte. Cu toate acestea, există câteva aspecte cheie care trebuie luate în considerare atunci când alegeți un meditator:

   Educația tutorelui:

   • Un tutore ar trebui să aibă o educație adecvată în domeniul limbii engleze. Aceasta poate fi o diplomă universitară cu o specializare sau cursuri speciale în predarea limbii engleze.
   • Este important să se ia în considerare nu numai disponibilitatea educației, ci și calitatea acesteia și reputația instituției de învățământ în care și-a primit educația tutorele.

   Experiența profesională:

   • Experiența de predare este un factor cheie în alegerea unui meditator. Un tutore cu o experiență semnificativă este capabil să înțeleagă mai bine nevoile studenților săi și să utilizeze metode de predare eficiente.
   • Este important să vă informați cu privire la experiența tutorelui nu numai în general, ci și în special în predarea limbii engleze.

   Abordări metodologice:

   • Un tutore trebuie să înțeleagă diferitele metode de predare a limbii engleze. Acesta ar trebui să fie capabil să își adapteze metodele la nevoile fiecărui student în parte.
   • Este important să aflați ce metode și abordări specifice folosește tutorele și cum pot satisface nevoile dumneavoastră de învățare.

   Prețul lecțiilor:

   • Costul lecțiilor este un aspect important atunci când alegeți un meditator. Acesta ar trebui să se încadreze în bugetul dumneavoastră și să fie considerat rezonabil în comparație cu calitatea predării și experiența meditatorului. Costul mediu începe de la 58 RON.
   • De asemenea, este important să luați în considerare posibilitatea de a primi reduceri sau oferte de pachete din partea meditatorului.
   • În general, atunci când alegeți un tutore de limba engleză, este important să luați în considerare toate aceste aspecte și să găsiți un echilibru între calitatea predării, costul serviciilor și adecvarea tutorelui la nevoile și cerințele dvs.

   Tipuri de meditații

   Există diferite forme de meditații disponibile pe piața de învățare a limbii engleze:

   1. Tutoriat individual: Pregătirea cu un profesor particular permite elevului să beneficieze de o abordare individuală și să se concentreze cât mai mult posibil pe nevoile sale de învățare.
   2. Pregătirea în grup: Lecțiile de grup ajută la dezvoltarea abilităților de comunicare și colaborare cu alți studenți.
   3. Tutoriatul online: Acest format de învățare permite studenților să dobândească cunoștințe din orice locație, ceea ce face învățarea mai flexibilă și mai convenabilă.

   Avantajele școlii BUKI față de alte școli

   Avantajele Școlii BUKI față de alte școli de limba engleză sunt evidențiate de câteva aspecte cheie care fac instituția noastră specială:

   • Calitatea educației: Școala BUKI pune calitatea educației pe primul loc. Profesorii noștri sunt profesioniști de înaltă calificare, cu studii relevante și mulți ani de experiență în predarea limbii engleze. Aceștia își îmbunătățesc constant abordările metodologice și folosesc cele mai eficiente și inovatoare metode de predare.
   • Abordare individuală: La BUKI School, înțelegem că fiecare elev este unic și are propriile caracteristici, nevoi și ritm de învățare. De aceea, oferim o abordare individuală pentru fiecare student, ținând cont de nivelul de pregătire, obiectivele și preferințele personale ale acestuia.
   • O gamă largă de servicii: Școala BUKI oferă diverse forme de educație, cum ar fi lecții individuale, lecții de grup și cursuri online. Acest lucru le permite studenților noștri să aleagă cel mai convenabil format de învățare care se potrivește nevoilor și programului lor.
   • Accesibilitate: Facem tot ce ne stă în putință pentru a face ca studiul la BUKI School să fie accesibil pentru toată lumea. Oferim prețuri competitive pentru serviciile noastre, precum și diverse promoții și reduceri pentru studenții noștri.
   • Abordare personală pentru fiecare student: Ne străduim să creăm o atmosferă de încredere și sprijin pentru fiecare student. Profesorii noștri sunt întotdeauna gata să ajute studenții cu orice întrebări și probleme care apar în timpul studiilor lor.

   În general, Școala BUKI este un loc în care fiecare elev poate beneficia de o educație de calitate, de o abordare individuală și de sprijin pe calea atingerii obiectivelor sale în învățarea limbii engleze.

   Învățarea limbii engleze este cheia succesului în lumea modernă. Școala BUKI este un loc în care fiecare elev poate găsi o abordare individuală a învățării, poate dobândi cunoștințele și abilitățile relevante pentru a-și atinge obiectivele și se poate integra cu succes în comunitatea globală. Școala noastră oferă educație de calitate la prețuri accesibile, așa că încurajăm pe toți cei care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele de limba engleză să aleagă BUKI School ca partener de învățare.
   Întrebări frecvente

   • Aveți o lecție de probă?

    Cu siguranță! Suntem încântați să vă oferim prima lecție de probă gratuită. Profesorul va lua cunoștință de elev și va stabili obiectivele de învățare, elaborând ulterior un plan personalizat pentru lecțiile viitoare

   • În ce limbă se desfășoară lecțiile?

    Dacă ai un nivel de engleză mai avansat decât A2, orele vor fi predate în limba engleză. În schimb, dacă ai cunoștințe la un nivel inițial sau studiezi matematica, orele se vor desfășura în limba română

   • Cum se desfășoară lecțiile?

    Lecțiile individuale se desfășoară online, în Zoom, în timp real cu profesor

   • Ce promoții aveți?

    Cu siguranță, avem promoții din când în când. Oferta actuală constă în obținerea unor lecții suplimentare gratuite la pachetele noastre, cu condiția ca plata să fie efectuată în decurs de 24 de ore de la lecția de probă. Dacă alegi un pachet de 12 lecții, 24 lecții, 48 lecții sau 96 lecții, vei primi o lecție gratuită ca bonus