Selectați o comandă pentru completarea lecțiilor

Cumpărați un pachet de la 8 lecții și
primiți 2 lecții GRATUIT!

Subiect:

Engleză

Alegeți nivelul de studiu:

Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

  La ce oră vă convine să studiați?

   Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

   Prima lecție este gratuită!

   Sau noi vă putem recomanda un meditator

   Meditatii Engleză Brasov

   Meditator - Bogdan C. id:82
   Bogdan C.

   Meditator verificat

   • Meditatii engleza adulti ,

   • Meditatii engleza copii ,

   • Limba vorbita

   43 lecții susținute

   Costul lecției de la 58 lei/oră

   Engleză, Brasov: clase cu BUKI - informații de bază

   Subiect de studiuEngleză
   Format lecțieOnline
   Prețul lecțieiDe la 58 lei la 78 lei per lecție
   Numărul de meditatoriPeste 1

   Recenzii despre meditatoriRecenziile postate au venit de la studenții înregistrați pe site-ul web, care au folosit efectiv serviciile educaționale ale tutorelui

   Ysra C.

   Codrea Bianca despre

   Ysra C.

   Meditator Engleză

   Meditatii engleza copii

   starstarstarstarstar

   e bine

   18 săptămâni în urmă

   Alexandra-Claudia .

   Țiuleanu Otilia despre

   Alexandra-Claudia .

   Meditator Engleză

   Meditatii engleza copii

   starstarstarstarstar

   a decurs bine va face achitare

   25 săptămâni în urmă

   Meditator de matematică

   Matematica este limbajul pe care îl folosim pentru a înțelege lumea din jurul nostru. Importanța sa în viața noastră este greu de supraestimat, deoarece este utilizată în toate domeniile - de la cercetarea științifică la finanțe și tehnologie. În Brașov, cererea de cunoștințe de matematică este mare, deoarece acestea sunt esențiale pentru multe profesii și domenii academice.

   Alegerea unui meditator de matematică

   Atunci când analizăm criteriile de alegere a unui meditator de matematică, este important să luăm în considerare câteva aspecte cheie care garantează o învățare eficientă și cele mai bune rezultate:

   1) Educația unui tutore:

   • O diplomă universitară în matematică este un factor important. Un tutore ar trebui să aibă educația corespunzătoare pentru a dovedi cunoștințele sale aprofundate de matematică.
   • Este important să luați în considerare specializarea tutorelui. De exemplu, dacă aveți nevoie de ajutor la matematică superioară, tutorele ar trebui să aibă competențe în acest domeniu.

   2) Experiență de lucru:

   • Experiența în predarea matematicii este un factor cheie pentru succesul învățării. Un tutore cu o experiență vastă poate înțelege mai bine nevoile și caracteristicile fiecărui elev.
   • Este important să întrebați despre experiența tutorelui în lucrul cu studenți de diferite niveluri de dificultate și grupe de vârstă.

   3) Abordări metodologice:

   • Un tutore ar trebui să dispună de o gamă largă de metode de predare pentru a asigura o învățare eficientă.
   • Este important ca tutorele să fie capabil să explice concepte matematice complexe în moduri simple și accesibile.

   4) Preț pentru cursuri:

   • Costul cursurilor este, de asemenea, un criteriu important, în special pentru părinții și elevii care au un buget limitat.
   • Cu toate acestea, merită să rețineți că calitatea pregătirii și experiența meditatorului pot afecta costul lecțiilor.

   5) Recomandări și feedback:

   Recenzile anterioare și recomandările altor studenți pot fi utile atunci când alegeți un meditator. Acest lucru vă va da o idee despre stilul și eficiența lor de predare.

   6) Cooperare și comunicare:

   Abilitățile de comunicare ale tutorelui joacă un rol important în procesul de învățare. Un tutore ar trebui să fie capabil să comunice eficient cu studenții și să țină cont de nevoile și dorințele acestora.

   În concluzie, alegerea unui meditator de matematică este o decizie importantă care necesită o analiză atentă a diferitelor aspecte și luarea în considerare a nevoilor și cerințelor personale.

    

   Tipuri de meditații

    

   • Meditații individuale:

    

   Pregătirea individuală este un format de învățare în care un elev lucrează individual cu un tutore. Această abordare îi permite elevului să primească cea mai mare atenție și sprijin individualizat în procesul de învățare a matematicii. Tutorele poate adapta lecțiile la nevoile specifice și la nivelul de cunoștințe al elevului, poate corecta greșelile și poate oferi explicații suplimentare atunci când este necesar. De asemenea, lecțiile individuale îi permit elevului să lucreze într-un ritm confortabil și să se concentreze pe subiecte sau sarcini specifice care sunt cele mai importante pentru el.

    

   • Tutoriat în grup:

    

   Predarea în grup presupune predarea mai multor studenți în același timp sub îndrumarea unui singur tutore. Acest format poate fi deosebit de util pentru studenții care se simt mai confortabil într-un mediu de grup și care beneficiază de asistență reciprocă în procesul de învățare. Lecțiile de grup permit studenților să împărtășească idei, să rezolve probleme împreună și să învețe unii de la alții. De asemenea, ele pot fi mai accesibile din punct de vedere financiar, deoarece costul cursurilor este împărțit între membrii grupului.

    

   • Tutoriat online:

    

   Învățământul online devine din ce în ce mai popular în lumea modernă. Acest format de învățare permite studenților să primească o educație de calitate în mod convenabil și eficient, fără a părăsi casa. Lecțiile online pot include comunicare video, exerciții interactive, utilizarea de instrumente software specializate pentru a afișa probleme matematice etc. Acest format este deosebit de potrivit pentru cei care au un program încărcat sau care nu se pot întâlni cu un tutore în persoană. De asemenea, vă oferă acces la o gamă largă de tutori din întreaga lume, ceea ce face mult mai ușor să găsiți profesorul perfect.

   Fiecare dintre aceste tipuri de meditații are avantajele și dezavantajele sale, iar alegerea unui anumit format depinde de preferințele, nevoile și capacitățile personale ale elevului.

   Avantajele școlii BUKI 

   Școala BUKI este o instituție care oferă cursuri de matematică de calitate, adaptate la nevoile fiecărui elev. Oferim:

   • Profesori cu înaltă calificare și cu o experiență vastă.
   • O gamă largă de abordări metodologice pentru o învățare eficientă.
   • Flexibilitate în ceea ce privește formatele de învățare: cursuri individuale, de grup și online.
   • Politica de prețuri rezonabile care face ca serviciile noastre să fie accesibile tuturor.

   Linia de jos

   Studiul matematicii este important pentru dezvoltarea gândirii critice și a abilităților analitice, care sunt esențiale în lumea modernă. Școala BUKI oferă cursuri de matematică de calitate care vă vor ajuta să înțelegeți această știință și să vă atingeți obiectivele educaționale. Îi invităm pe toți cei care doresc să își îmbunătățească cunoștințele de matematică să aleagă BUKI School ca partener de învățare.

   Întrebări frecvente

   • Aveți o lecție de probă?

    Cu siguranță! Suntem încântați să vă oferim prima lecție de probă gratuită. Profesorul va lua cunoștință de elev și va stabili obiectivele de învățare, elaborând ulterior un plan personalizat pentru lecțiile viitoare

   • În ce limbă se desfășoară lecțiile?

    Dacă ai un nivel de engleză mai avansat decât A2, orele vor fi predate în limba engleză. În schimb, dacă ai cunoștințe la un nivel inițial sau studiezi matematica, orele se vor desfășura în limba română

   • Cum se desfășoară lecțiile?

    Lecțiile individuale se desfășoară online, în Zoom, în timp real cu profesor

   • Ce promoții aveți?

    Cu siguranță, avem promoții din când în când. Oferta actuală constă în obținerea unor lecții suplimentare gratuite la pachetele noastre, cu condiția ca plata să fie efectuată în decurs de 24 de ore de la lecția de probă. Dacă alegi un pachet de 12 lecții, 24 lecții, 48 lecții sau 96 lecții, vei primi o lecție gratuită ca bonus