Selectați o comandă pentru completarea lecțiilor

Cumpărați un pachet de la 8 lecții și
primiți 2 lecții GRATUIT!

Subiect:

Engleză

Alegeți nivelul de studiu:

Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

  La ce oră vă convine să studiați?

   Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

   Prima lecție este gratuită!

   Sau noi vă putem recomanda un meditator

   Meditatii Engleză Sibiu

   Meditator - Larisa S. id:85
   Larisa S.

   Meditator verificat

   • Meditatii engleza adulti ,

   • Meditatii engleza copii ,

   • Limba vorbita

   40 lecții susținute

   Costul lecției de la 58 lei/oră

   Engleză, Sibiu: clase cu BUKI - informații de bază

   Subiect de studiuEngleză
   Format lecțieOnline
   Prețul lecțieiDe la 58 lei la 78 lei per lecție
   Numărul de meditatoriPeste 1

   Recenzii despre meditatoriRecenziile postate au venit de la studenții înregistrați pe site-ul web, care au folosit efectiv serviciile educaționale ale tutorelui

   Ysra C.

   Codrea Bianca despre

   Ysra C.

   Meditator Engleză

   Meditatii engleza copii

   starstarstarstarstar

   e bine

   18 săptămâni în urmă

   Alexandra-Claudia .

   Țiuleanu Otilia despre

   Alexandra-Claudia .

   Meditator Engleză

   Meditatii engleza copii

   starstarstarstarstar

   a decurs bine va face achitare

   25 săptămâni în urmă

   Abordare modernă a învățării limbii engleze în Sibiu folosind cursuri online

   Îmbunătățindu-și propriile cunoștințe de limbă străină, o persoană modernă poate promova în domeniul profesional. Datorită cursurilor online din orașul Sibiu, poți obține cunoștințele necesare cu orice ocazie. Un tutore de engleză va fi util într-o varietate de situații, de la promovarea examenelor până la găsirea unui loc de muncă. Adesea sunt necesare cursuri pentru a vă îmbunătăți abilitățile vorbite de limba engleză înainte de a pleca în vacanță. Cu ajutorul experților, vă puteți îmbunătăți rapid cunoștințele de gramatică engleză. Tot ce rămâne este să vă dați seama cum să alegeți specialistul și cursurile potrivite?

   Formate de lecții de limba engleză

   Îndrumarea de astăzi implică două opțiuni pentru cursuri - offline sau online. Primul format este mai tradițional. Este potrivit dacă elevul are suficient timp liber pentru a-l petrece călătorind la școală. Această opțiune este, de asemenea, interesantă dacă clientul are un nivel de început scăzut de competență într-o limbă străină. În toate celelalte cazuri, lecțiile online par de preferat. Ei permit:

   • economisiți timp;
   • puteți crea un orar individual de lecție;
   • o lecție este ușor de reprogramat dacă este necesar;
   • puteți să luați legătura cu profesorul din orice locație.

   De asemenea, studentul are posibilitatea de a alege între formarea individuală și formarea de grup. Fiecare opțiune are propriile sale avantaje. Cursurile de grup din orașul Sibiu vă oferă oportunitatea de a vă îmbunătăți cât mai mult abilitățile de limba engleză vorbită. Antrenamentul se va desfășura în echipă, astfel încât va fi mai ușor să exersați materialul acoperit. Un mediu competitiv oferă, de asemenea, o motivație suplimentară.

   Lecțiile individuale sunt potrivite pentru cei care doresc să primească toată atenția profesorului. Acest format de predare oferă studentului cele mai aprofundate cunoștințe. Profesorul poate crea o schemă de formare individuală, ținând cont de nivelul actual și de nevoile elevului.

   Cum să nu greșești atunci când alegi un profesor de engleză în Sibiu?

   Găsirea unui specialist care vă poate ajuta să vă îmbunătățiți cunoștințele de limba engleză în România va fi ușor dacă țineți cont de câteva recomandări simple. Ar trebui să existe recenzii pozitive ale muncii profesorului în rândul foștilor elevi. Dacă majoritatea comentariilor sunt negative, atunci este mai bine să continuați căutarea. O atenție deosebită trebuie acordată recenziilor care conțin critici constructive. De asemenea, atunci când căutați specialiști, ar trebui să luați în considerare:

   • costul cursurilor;
   • utilizarea tehnicilor inovatoare;
   • prezenţa învăţământului superior.

   Specialistul trebuie să aibă mulți ani de experiență în formare. Acest lucru vă va permite să dezvoltați abordarea optimă a lucrului cu clienții. Va fi mai ușor să găsiți informații despre un astfel de profesor pe forumurile tematice.

   De ce ar trebui să contactați BUKI School pentru a studia limba engleză?

   Școala BUKI lucrează doar cu profesioniști, ceea ce ne permite să garantăm un nivel ridicat de cunoștințe fiecărui elev. Specialistii folosesc metode moderne de predare in care practica joaca rolul principal. Clienții pot alege independent o metodă de plată convenabilă. Costul antrenamentului pleacă de la 58 de lei. Studenții pot beneficia de o varietate de cursuri de engleză pentru a se potrivi nevoilor lor specifice. O lecție gratuită vă va permite să înțelegeți cât de ridicat este nivelul de cunoștințe al profesorului selectat. Școala BUKI invită fiecare elev să creeze în mod independent un program de studiu, ținând cont de nevoile individuale.   Întrebări frecvente

   • Aveți o lecție de probă?

    Cu siguranță! Suntem încântați să vă oferim prima lecție de probă gratuită. Profesorul va lua cunoștință de elev și va stabili obiectivele de învățare, elaborând ulterior un plan personalizat pentru lecțiile viitoare

   • În ce limbă se desfășoară lecțiile?

    Dacă ai un nivel de engleză mai avansat decât A2, orele vor fi predate în limba engleză. În schimb, dacă ai cunoștințe la un nivel inițial sau studiezi matematica, orele se vor desfășura în limba română

   • Cum se desfășoară lecțiile?

    Lecțiile individuale se desfășoară online, în Zoom, în timp real cu profesor

   • Ce promoții aveți?

    Cu siguranță, avem promoții din când în când. Oferta actuală constă în obținerea unor lecții suplimentare gratuite la pachetele noastre, cu condiția ca plata să fie efectuată în decurs de 24 de ore de la lecția de probă. Dacă alegi un pachet de 12 lecții, 24 lecții, 48 lecții sau 96 lecții, vei primi o lecție gratuită ca bonus