Selectați o comandă pentru completarea lecțiilor

Cumpărați un pachet de la 8 lecții și
primiți 2 lecții GRATUIT!

Subiect:

Matematică

Alegeți nivelul de studiu:

Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

  La ce oră vă convine să studiați?

   Sortare după ratingAcest tip de sortare utilizează un algoritm conform căruia profilurile meditatorilor sunt clasificate de la profilul cu cel mai mare rating, care este plasat în partea de sus a listei, până la profilul cu cel mai mic rating. Ratingul meditatorului este calculat în funcție de evaluările furnizate de către studenți în feedback-ul lor despre lecțiile efectuate, precum și de cantitatea acestor evaluări.

   Prima lecție este gratuită!

   Sau noi vă putem recomanda un meditator

   Meditatii Matematica Timisoara

   Meditator - Maria P. id:47
   Maria P.

   Meditator verificat

   • Pregatire Bacalaureat ,

   • Programul școlar clasele 1-12

   44 lecții susținute

   Costul lecției de la 58 lei/oră

   Matematică, Timisoara: clase cu BUKI - informații de bază

   Subiect de studiuMatematică
   Format lecțieOnline
   Prețul lecțieiDe la 58 lei la 78 lei per lecție
   Numărul de meditatoriPeste 1

   Recenzii despre meditatoriRecenziile postate au venit de la studenții înregistrați pe site-ul web, care au folosit efectiv serviciile educaționale ale tutorelui

   Ionut R.

   Popa Mihai Stefan despre

   Ionut R.

   Meditator Matematică

   Pregatire Bacalaureat

   starstarstarstarstar

   Foarte înțelegător și rabdator.

   23 săptămâni în urmă

   Andreea-Anamaria M.

   Oana Maria Honciuc despre

   Andreea-Anamaria M.

   Meditator Matematică

   Programul școlar clasele 1-12

   starstarstarstarstar

   Lasă inițiativa elevului si e f adaptabila

   23 săptămâni în urmă

   Iulian-Laurentiu G.

   Jeciu Claudia despre

   Iulian-Laurentiu G.

   Meditator Matematică

   Programul școlar clasele 1-12

   starstarstarstarstar

   Pentru inceput este ok

   34 săptămâni în urmă

   Cursuri online de matematică de la tutori profesioniști din Timișoara

   Științele exacte rămân în mod invariabil respectate. În lumea modernă, acestea sunt deosebit de solicitate, deoarece sunt utilizate în dezvoltarea de modele și programe de calculator, în inginerie și proiectare. În orașul Timișoara poți apela la serviciile unui tutore și poți obține cunoștințele necesare în cel mai scurt timp posibil. Cursurile de matematică vă permit să treceți un test, să finalizați cu succes un interviu sau să vă îmbunătățiți propriile calificări. Educația deschide noi perspective pentru o persoană, așa că nu ar trebui să renunți la studiul științelor exacte.

   Sfaturi pentru a găsi un profesor de matematică în Timișoara

   Tutorii profesioniști din Timișoara, care au o reputație excelentă, vă ajută să vă îmbunătățiți abilitățile în științe exacte. Verificarea este destul de simplă dacă utilizați portaluri specializate. Cu ajutorul lor, clienții își împărtășesc impresiile despre munca profesorilor de matematică. Următoarele puncte pot fi extrase din recenzii:

   • nivelul de studii;
   • experiență de muncă;
   • aplicarea metodelor moderne de predare.

   Un număr scăzut de recenzii negative este complet acceptabil. În același timp, nu merită să-ți încredințezi propria pregătire unor specialiști a căror activitate au majoritatea clienților o impresie negativă.

   Atunci când alegeți un profesor în Timișoara, ar trebui să fiți atenți la costul serviciilor. Trebuie să corespundă bugetului alocat pentru îmbunătățirea cunoștințelor la matematică. Este grozav dacă școala oferă mai multe pachete de lecții. De asemenea, un lucru pozitiv sunt cursurile cadou sau reducerile la antrenamente.

   Când căutați un tutore, ar trebui să țineți cont de sexul specialistului. Aici trebuie să vă bazați numai pe propriile preferințe. Luând în considerare chiar și factori minori, va fi posibilă eliminarea oricărui disconfort în timpul procesului de învățare și îmbunătățirea calității cunoștințelor dobândite. În timpul lecției introductive, ar trebui să acordați atenție aspectului specialistului. Profesorul trebuie să creeze o impresie pozitivă. Dacă nu reușește să realizeze acest lucru, atunci este mai bine să continuați căutarea.

   Cursurile de matematică din Timișoara se pot ține online sau offline. Acesta din urmă poate fi recomandat dacă este dificil pentru un elev să se concentreze în timpul învățării la distanță. În toate celelalte cazuri, formatul online rămâne o prioritate. Învățarea de la distanță vă permite să economisiți costul cursului, precum și să vă gestionați rațional timpul liber. Programul de curs poate fi conceput astfel încât să nu fie întrerupt din activitatea dumneavoastră principală. Lecțiile online pot fi întotdeauna reprogramate la un moment mai potrivit.

   Dacă doriți să obțineți cele mai aprofundate cunoștințe, atunci lecțiile individuale sunt cea mai bună alegere. Cu ajutorul lor, puteți acoperi anumite subiecte mult mai rapid. Cursurile de grup sunt utile atunci când aveți nevoie să vă dezvoltați în continuare abilitățile de lucru în echipă.

   Care sunt beneficiile de a urma cursuri de matematică la BUKI School?

   Dacă aveți nevoie să vă îmbunătățiți cunoștințele în matematică, contactați Școala BUKI. Compania are mulți ani de experiență, ceea ce ne-a permis să dezvoltăm metode optime de predare. Profesorii care lucrează la Școala BUKI au educație specializată și ascultă mereu dorințele individuale ale elevilor. Costul de la 58 lei este potrivit pentru orice buget. Specialiștii vor pregăti studenții pentru testare, examene de admitere sau interviuri. O lecție gratuită vă va permite să vă creați o idee despre cum se predă matematica la Școala BUKI.

   Întrebări frecvente

   • Aveți o lecție de probă?

    Cu siguranță! Suntem încântați să vă oferim prima lecție de probă gratuită. Profesorul va lua cunoștință de elev și va stabili obiectivele de învățare, elaborând ulterior un plan personalizat pentru lecțiile viitoare

   • În ce limbă se desfășoară lecțiile?

    Dacă ai un nivel de engleză mai avansat decât A2, orele vor fi predate în limba engleză. În schimb, dacă ai cunoștințe la un nivel inițial sau studiezi matematica, orele se vor desfășura în limba română

   • Cum se desfășoară lecțiile?

    Lecțiile individuale se desfășoară online, în Zoom, în timp real cu profesor

   • Ce promoții aveți?

    Cu siguranță, avem promoții din când în când. Oferta actuală constă în obținerea unor lecții suplimentare gratuite la pachetele noastre, cu condiția ca plata să fie efectuată în decurs de 24 de ore de la lecția de probă. Dacă alegi un pachet de 12 lecții, 24 lecții, 48 lecții sau 96 lecții, vei primi o lecție gratuită ca bonus