Selectați o comandă pentru completarea lecțiilor

Cumpărați un pachet de la 8 lecții și
primiți 2 lecții GRATUIT!

Engleză conversațională pentru copii și adulți

 • 1000+ de profesori individuali selectați

 • Deja ne bucurăm de prezența a 17.000 de studenți mulțumiți alături de noi.

Au încredere în noi!

Evaluare medie bazată pe recenzii de pe o platformă independentă 4.6

Profesori cu experiență, selectați cu atenție și evaluați de către metodologii noștri

  • Fac ca elevii să fie interesați să studieze subiectul online și transformă învățarea în ceva distractiv
  • La BUKI îti oferim meditatorul potriv conform cerințelor tale
  • Profesorii creează un mediu confortabil de studii și ajustează procesul în funcție de nevoile și capacitățile elevilor.

  Alegeți un pachet de lecții individuale

   • Reprogramarea gratuită a lecțiilor

    Crează și editează programul lecțiilor în mod independent.

   • Lecție bonus gratuită

    Primește o lecție gratuită cadou la achiziționarea unui pachet de 12, 24, 48 sau 96 de lecții.

   Înscrieți-vă la prima lecție gratuită - asigurați-vă că BUKI este potrivită pentru dvs

   • Completați câmpurile și aplică
   • Așteptați un mesaj/apel de la managerul de asistență clienți: LUNI-VINERI 09:00 - 18:00
   • Vom răspunde la toate întrebările și vom selecta un profesor potrivit.
   • Stabilim împreună data și ora lecției de probă

   Numele dvs.

   Telefon

   +40

   Email

   Cod promoțional

   Procesul educațional la BUKI

   • Pasul 1

    Înscrieți-vă la o lecție gratuită

    Facem cunoștință cu elevul, identificăm principalele obiective, dorințe și nivelul de cunoștințe

   • Pasul 2

    Identificăm obiectivele și construim programul

    Cu toate că studierea unei discipline și pregătirea pentru examen sunt sarcini diferite, noi știm cu să le facem față ambelor

   • Pasul 3

    Elaborăm un program individual

    Selectăm materiale metodice pentru obiectivele de învățare, formăm un plan de lecție și un program convenabil pentru tine

   • Pasul 4

    Copilul face exerciții regulate

    Сonform programului tău: teorie, practică, rezolvare de probleme, astfel încât să poți lucra la greșeli

   • Pasul 5

    Monitorizăm progresul

    Comunicarea periodică de feedback din partea profesorului, testele și practica arată clar progresul atât pentru elev, cât și pentru părinți

   • Pasul 6

    Bucură-te de rezultatele obținute

    Note îmbunătățite, examene reușite, Examenul Naţional de Bacalaureat cu un scor mare - cu siguranță vei avea un motiv să fii fericit pentru copilul tău

   Despre serviciu

   Am creat un serviciu convenabil cu profesori moderni, astfel încât copiii să iubească limba engleză, să o înțeleagă și să obțină succes în educație și viață.

   • Copiii studiază 1 la 1 cu profesorul

    Copiii studiază individual cu un profesor și au posibilitatea de a-și gestiona în mod flexibil programul

   • Lucrăm cu obiectivele tale

    Сe este cel mai important pentru tine și lucrăm la asta : îmbunătățiți notele, extindeți cunoștințele, pregătiți-vă pentru examene

   • Învățarea nu este mai puțin interesantă decât TikTok

    Folosim o tablă interactivă pentru cursuri convenabile. Integrăm jocuri, videoclipuri, exemple moderne în proces

   • Părinții sunt mulțumiți de succes

    Organizam totul singuri, monitorizăm calitatea cursurilor, nu mai trebuie să monitorizați lecțiile suplimentare și să vă faceți griji pentru examene

   Intervievăm și adaptăm toți meditatori noștri la standardele noastre în 4 etape și acceptăm doar cei mai buni profesori.

   • În medie, unul din 12 solicitanți devine meditator la școala online BUKI.
   • Îmbunătățim constant calitatea cursurilor prin colectarea și analizarea feedback-ului de la studenți.

   Meditatorii noștri pentru materia Engleză

    Întrebări frecvente

    • Aveți o lecție de probă?

     Cu siguranță! Suntem încântați să vă oferim prima lecție de probă gratuită. Profesorul va lua cunoștință de elev și va stabili obiectivele de învățare, elaborând ulterior un plan personalizat pentru lecțiile viitoare

    • În ce limbă se desfășoară lecțiile?

     Dacă ai un nivel de engleză mai avansat decât A2, orele vor fi predate în limba engleză. În schimb, dacă ai cunoștințe la un nivel inițial sau studiezi matematica, orele se vor desfășura în limba română

    • Cum se desfășoară lecțiile?

     Lecțiile individuale se desfășoară online, în Zoom, în timp real cu profesor

    • Ce promoții aveți?

     Cu siguranță, avem promoții din când în când. Oferta actuală constă în obținerea unor ore suplimentare gratuite la pachetele noastre, cu condiția ca plata să fie efectuată în decurs de 24 de ore de la lecția de probă. Dacă alegi un pachet de 12 ore, 24 ore, 48 ore sau 96 ore, vei primi o oră gratuită ca bonus

    • Pot să primesc rambursare?

     Da, în decurs de 14 zile calendaristice de la data plății, puteți contacta managerul și completați o cerere conform modelului pe care vi-l transmite și solicitați returnarea pentru ore neutilizate. Cererea dvs. va fi procesată în decurs de 7 zile.

    • Oare au lecțiile o perioadă de valabilitate?

     Pachetul de lecții are o perioadă de valabilitate specificată, după care lecțiile neconsumate nu sunt supuse înlocuirii sau transferului, iar costul lor nu este rambursabil.

     Pachetul de lecțiiTermen de valabilitate

     8 ore120 zile

     12 ore180 zile

     24 ore360 zile

     48 ore360 zile

     96 ore540 zile

    • Cum pot anula sau reprograma o lecție?

     Pentru a anula sau reprograma o lecție, trebuie să informați profesorul cu cel puțin x ore înainte de începerea lecției. Astfel, puteți fi sigur că plata pentru lecția dvs. nu va fi reținută.

    Înscrieți-vă la prima lecție gratuită - asigurați-vă că BUKI este potrivită pentru dvs

    • Completați câmpurile și aplică
    • Așteptați un mesaj/apel de la managerul de asistență clienți: LUNI-VINERI 09:00 - 18:00
    • Vom răspunde la toate întrebările și vom selecta un profesor potrivit.
    • Stabilim împreună data și ora lecției de probă

    Numele dvs.

    Telefon

    +40

    Email

    Cod promoțional

    De Ce Este Vital Să Exersezi Engleza Vorbită și Cum Poate Ajuta BUKI Meditatii

    În lumea dinamică și interconectată de astăzi, abilitatea de a vorbi fluent limba engleză are o importanță covârșitoare. Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți conversația de zi cu zi, să faceți față cerințelor profesionale sau să experimentați alte culturi, capacitatea de a vorbi în engleză este un atu valoros. Acest articol va explora importanța de a exersa engleza vorbită și va analiza cum serviciul BUKI Meditatii poate deveni partenerul dumneavoastră în această călătorie de învățare lingvistică.

    De Ce Este Important Să Exersezi Engleza Vorbită?

    Exercițiile de engleză vorbită au devenit din ce în ce mai importante în lumea globalizată de azi. Engleza este recunoscută ca limbă internațională, deschizând uși în numeroase domenii, precum călătorii, afaceri și învățământ. Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de conversație pentru nevoile zilnice sau pentru avansarea carierei, exersarea englezei vorbite aduce numeroase beneficii. Iată de ce este esențial să investiți timp și efort în dezvoltarea acestei abilități:

    1. Comunicarea Globală: Engleza este cea mai vorbită limbă din lume, fiind limba maternă sau a doua limbă pentru sute de milioane de oameni. Astfel, deveniți parte a unei comunități internaționale care vă permite să comunicați cu oameni din culturi diferite.
    2. Oportunități Academice: Dacă sunteți student sau doriți să urmați studii în străinătate, engleza este adesea limba în care sunt predate cursurile universitare. Exersarea englezei vorbite vă ajută să înțelegeți și să participați activ în mediul academic.
    3. Avansare Profesională: În lumea afacerilor, engleza este adesea limba de lucru. Multe companii preferă angajații care pot comunica eficient în engleză, oferindu-vă șanse mai mari de avansare și de colaborare internațională.
    4. Călătorii Fără Probleme: Dacă sunteți pasionat de călătorii, engleza vă deschide uși în întreaga lume. Puteți comunica cu ușurință în timpul călătoriilor și vă puteți bucura de experiențe autentice în țări vorbitoare de engleză.
    5. Cultivarea Abilităților de Comunicare: Exersarea englezei vorbite vă ajută să vă dezvoltați abilitățile de comunicare în general. Aceste abilități sunt valoroase în relațiile personale, în rezolvarea conflictelor și în dezvoltarea legăturilor interpersonale.
    6. Explorarea Culturii: Prin exersarea englezei, aveți acces la o gamă variată de culturi și perspective. Puteți înțelege mai bine muzica, filmele, literatura și arta din țările vorbitoare de engleză.
    7. Înțelegere a Tehnologiei și Științei: Multe descoperiri științifice și tehnologice importante sunt publicate în engleză. Abilitatea de a înțelege și de a comunica în engleză vă ajută să rămâneți la curent cu ultimele noutăți și să vă dezvoltați cariera în domeniul științific sau tehnologic.

    Avantajele BUKI Meditatii în Învățarea Englezei Vorbite

    1. Meditatori Cu Experiență: BUKI Meditatii dispune de o echipă de meditatori profesioniști cu experiență în învățarea englezei vorbite. Aceștia vă pot ghida în procesul de dezvoltare a abilităților de conversație.
    2. Program Personalizat: Cursurile BUKI Meditatii sunt personalizate pentru a se potrivi nivelului și nevoilor dumneavoastră specifice. Fiecare lecție este adaptată pentru a vă ajuta să obțineți rezultate optime.
    3. Flexibilitate: Serviciul BUKI Meditatii oferă opțiuni flexibile, atât online, cât și offline. Acest lucru vă permite să exersați engleza vorbită în orice moment și de oriunde.
    4. Acces La Resurse Bogate: Pe lângă meditații, BUKI Meditatii oferă o varietate de materiale suplimentare, precum cărți, fișe de lucru și resurse online pentru a vă sprijini în procesul de învățare.
    5. Feedback Constructiv: Comunicarea regulată cu meditatorii BUKI Meditatii vă oferă feedback constructiv și oportunități de îmbunătățire continuă.

    Cât Costă Cursurile La BUKI Meditatii?

    Costul cursurilor BUKI Meditatii variază în funcție de nivelul de experiență al meditatorului și numărul de sesiuni solicitate. Serviciul oferă opțiuni pentru fiecare buget, astfel încât să puteți găsi cea mai potrivită soluție pentru nevoile dumneavoastră financiare.

    Merită Să Alegeți BUKI Meditatii Pentru Învățarea Englezei Vorbite?

    În încheiere, învățarea și exersarea limbii engleze vorbite sunt esențiale pentru a vă dezvolta abilitățile de comunicare și pentru a vă deschide ușile către oportunități noi. Cu BUKI Meditatii, puteți avea încredere că veți primi sprijinul și resursele necesare pentru a exersa și dezvolta această competență vitală. Alegeți BUKI Meditatii pentru a vă îmbunătăți engleza vorbită și pentru a vă dezvolta abilitățile sociale și profesionale. Este o investiție valoroasă în propriul dvs. viitor.